Alegeri locale 2012. Zoro si Tarnacop candideaza pentru o primarie din Romania

Ultima actualizare: 19-06-2012 08:49

Cursa electorala pentru locale, scoate din anonimat personaje tragi-comice. Disperati sa-si impresioneze alegatorii, unii dintre candidati se agata de orice, chiar daca unii sunt constienti, ca starnesc hohote de ras.

Astfel a ajuns orasul Bacau sa fie protejat de Zorro, personaj sub care sta pitit candidatul din partea PSD. Acesta se lupta insa cu un adversar independent, care si-a ales ca arma electorala Tarnacopul.

Asa cum ati dedus..dansul se numeste Georgian. Tarnacop Georgian. Crede cu tarie in puterea numelui sau si spera sa-si demoleze toti contracandidatii.

Pentru "Povestea tarnacopului" a transpirat o intreaga echipa de campanie care incearca sa propulseze candidatul direct in fotoliul de primar.

"E un obiect care si distruge si construieste. Distruge intotdeauna ce e rau si putred si construieste intotdeauna ceva frumos si ceva trainic si asta vreau sa construiesc din orasul Bacau," spune Georgian Tarnacop.

Georgian insa trebuie sa fie iute pentru ca Tarnacopul se va izbi in competitie de sabia lui Zorro.

Acesta este personajul pe care PSD il arunca in scena. Nicusor Zaharia are ca logo in campanie, initiala numelui sau pe o care o deseneaza exact ca vestitul personaj de film.

"Bacauanii cu totii au cuplat la ideea de Zorro. Asa cum ati vazut ca multi dintre prietenii mei mi-au facut si acest cadou, aceasta sabiuta, mi-au zis Zorro, va spun sincer ca ar prinde si este nevoie de o astfel de atitudine", explica Nicusor Zaharia.

Spiritele sunt incinse ca intr-o dramoleta indiana si la Manesti in Prahova. Acolo pentru floarea numita primarie se bat doi gradinari care mai sunt si frati. Unul din partea PDL, altul independent.

Mai tanar, dar si mai aprig la manie, celalalt este deranjat de interesul presei pentru situatia delicata de la el din familie.

Dar pina la urma consatenii vor decide.

Campania electorala va incepe oficial luna viitoare. Ramane de vazut, daca in cabina de vot alegatorul prefera circul sau painea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO