Vladimir Putin a raspuns la NBC acuzatiilor privind amestecul in politica americana. "Tu intelegi ce prostie ma intrebi?"


Ultimul update: Joi 08 Iunie 2017 07:14
Data publicarii: Luni 05 Iunie 2017 13:01
Categorie: Stiri externe

Vladimir Putin nu se dezminte. In primul interviu acordat unui jurnalist american, dupa acuzatiile ca Rusia s-a amestecat in campania electorala americana, liderul de la Kremlin a fost, ca de obicei, sfidator si sarcastic.

Cu acest interviu si-a inaugurat duminica seara jurnalista Megyn Kelly noua emisiune de la postul NBC, dupa ce a parasit canalul conservator Fox News, unde era cam singura voce critica la adresa lui Trump.

Putin: “Nu vreau sa supar pe nimeni, dar puneti degetul oriunde pe harta si veti gasi plangeri ca americanii se amesteca in procesele electorale ale altor state....

Kelly: “Cu tot respectul, dar asta suna ca o autojustificare”.

Putin: “Nici pomeneala. Descriu o stare de lucruri. Pentru fiecare actiune, exista o contrareactie. Nu au existat intalniri, ma intelegi? N-au fost intalniri cu oamenii lui Trump. Cand am citit de asta, mi-a cazut fata.

Kelly: “Ambasadorul Kisliak nu s-a intalnit cu nimeni din echipa de campanie a lui Trump?

Putin: “N-am idee si sunt cat se poate de sincer. Nu cunosc in detaliu activitatea de rutina a unui ambasador. E o prostie. Macar intelegi ce prostie ma intrebi?

Kelly: “Pai sunteti seful lui.

Putin: “Asculta, seful lui e ministrul de externe. Crezi ca eu am timp sa discut in fiecare zi cu toti ambasadorii Rusiei de prin lume?? E curata prostie. Starniti furtuni intr-un pahar cu apa. De dragul senzationalului, ati facut din asta o arma impotriva presedintelui vostru.. Ce sa zic... sunteti creativi, nu gluma. Bravo voua! Tare va mai plictisiti..."

"Dumneavoastra si cu mine, noi doi avem o relatie mai stransa decat cea pe care o am cu (Michael) Flynn", i-a spus Vladimir Putin lui Megyn Kelly. In cursul unui dineu de gala, organizat la Moscova in decembrie 2015 pentru Russia Today, Michael Flynn, care ulterior a devenit consilierul de securitate al lui Donald Trump, a tinut un discurs si era asezat chiar alaturi de Vladimir Putin.

"Cand am mers la acest eveniment pentru compania noastra, Russia Today, si m-am asezat la masa, alaturi era asezat un gentleman", a povestit seful statului rus. „Am tinut discursul. Apoi s-a vorbit despre alte subiecte. Apoi m-am ridicat si am plecat. Dupa asta, mi s-a spus 'stiti, era un gentleman american, a fost implicat in anumite lucruri. A fost in serviciile de securitate. Asta e tot. Nu prea am vorbit cu el. Este nivelul la care ma cunosc cu Flynn", a afirmat Vladimir Putin.

VIDEO PROTVPLUS.RO