Viitorul rege al Thailandei pozat in maieu, acoperit cu tatuaje. Trecutul colorat si plin de scandaluri al Printului Maha

14-10-2016 18:33


Purtand un top alb scurt si mulat, cu trupul acoperit de tatuaje temporare si mangaind din cand in cand un pudel alb - asa a fost vazut de curand noul rege al Thailandei, in varsta de 64 de ani.

Apropiata ceremonie de incoronare a printului Maha Vajiralongkorn, amanata cu patru zile pentru a avea timp sa-si planga tatal, aduce in atentie trecutul sau colorat, presarat cu multe scandaluri si controverse.

Maha a fost casatorit de trei ori si are sapte copii, insa numarul relatiilor amoroase este mult mai mare. Este cunoscut pentru temperamentul exploziv si a fost acuzat de fostele partenere ca le-a agresat.

Ultimul mare scandal in care a fost implicat Printul Maha a fost in 2014. In timpul tentativei de lovitura de stat din Thailanda, el era foarte ocupat cu organizarea petrecerii aniversare pentru... pudelul sau Fufu. De altfel, ulterior a aparut in media o filmare in care Maha era langa cea de-a treia sotie imbracata doar in bikini si care ii canta "La multi ani" animalului de companie mult iubit al cuplului regal. Petrecerea a avut loc in Palatul Regal din Bangkok.

Anul acesta, in luna mai, printul a fost fotografiat in outfitul bizar, cu topul alb si scurt, acoperit de tatuaje, pe aeroportul din Munchen. Femeia care il insoteste si care paseste alaturi de el pe covorul rosu este Suthida Nui, o insotitoare de zbor, presupusa amanta.

Printul a fost asteptat pe aeroport de oficiali ai Ambasadei Thailandei in Germania, fiind respectat intreg protocolul. Totul a fost ca la carte, mai putin imbracamintea si atitudinea viitorului rege.

Profilul printului Maha nu se potriveste deloc cu cel al tatalui, Bhumibol Adulyadej, care a murit saptamana aceasta dupa o domnie de 70 de ani. In Thailanda va fi doliu national timp de un an dupa decesul sau.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO