Momentul în care un milionar își izbește soția la pământ. Cum și-a scuzat gestul


Ultimul update: Sambata 02 Martie 2019 17:48
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2019 16:21
Categorie: Stiri externe
Larry Baer

Momentul șocant în care Larry Baer, CEO-ul echipei de baseball San Francisco Giants, își îmbrâncește soția aflată pe un scaun și o izbește la pământ, în timp ce aceasta urlă ”Oh, Dumnezeule, ajutor”, a fost surprins pe cameră.

Imaginile tulburătoare au fost filmate vineri de un martor, într-o parcare publică. Acesta spune că înainte de aceasta scenă cei doi s-au certat violent, relatează Daily Mail.

În clip se vede cum Larry, 61 de ani, încearcă să-i smulgă din mână soției sale un telefon. În timp ce Pam cade la pământ cu tot cu scaun, Larry, care câștigă 5 milioane de dolari pe an, încearcă în continuare să pună mâna pe telefonul din mâna soției sale.

Filmarea se întrerupe brusc, pentru că martorul se decide să intervină și să o ajute pe femeie. În ultimul cadru, Larry se îndepărtează nervos de soție strigând: ”Oprește-te, Pam, oprește-te”.

Incidentul, care a fost filmat într-o parcare din San Francisco, este acum investigat de poliție.

Contactat de reporterii de la The San Francisco Chronicle, Larry a spus: ”Eu și soția ne-am certat din cauza unui incident legat de un membru al familiei. Din nefericire, ea s-a rănit la picior când a căzut de pe scaun. Acum, problema este rezolvată. Dar, evident, a fost un incident jenant. Imi pare foarte rău pentru tot. Incidentul nu este caracteristic pentru felul meu de a fi”.

Ulterior, cei doi soți au dat publicității un comunicat de presă comun, în care au spus că a fost vorba de un incident nefericit, pe care l-au depășit.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO