Unde a fost găsită fata dată dispărută acum 4 ani. Părinţii sunt în stare de şoc de la ultimul apel

12-09-2019 11:27


Leonora Messing

Leonora Messing, o tânără din Germania, a fost dată dispărută în urmă cu 4 ani. Familia nu a încetat să o caute în toți acești ani, iar de când au descoperit unde se afla fiica lor, cei doi părinți nu mai au liniște.

Leonora a dispărut când avea 15 ani. Abia după 4 ani de căutări, tatăl fetei a aflat adevărul din spatele dispariţiei. Fiica lui fugise de acasă şi devenise a treia soţie a unui jihadist din Siria. Mai mult, fata a născut şi doi copii în aceşti ani.

Părinţii fetei nu au încetat nicio clipă să o caute, au publicat fotografii cu tânăra şi au ţinut mereu legătura cu anchetatorii care s-au ocupat de cazul ei.

Tatăl a descoperit adevărul atunci când soţul fiicei sale, un individ care lucra pentru ISIS, l-a sunat pe bărbat şi i-a spus că fata este cu el şi formează o familie.

Şocul familiei a fost imens, mai ales că fata nu a dat niciodată semne de astfel de înclinaţii, ea fiind o elevă silitoare şi urmând o şcoală de asistente medicale.

În urmă cu puţin timp, Leonora a început să îşi caute tatăl şi să îi povestească tot ce trăieşte în Siria. Fata a mărturisit că la început totul a decurs minunat, însă lucrurile au început să se schimbe în momentul în care ISIS a pierdut Raqqa. Soţul a început să fie agresiv şi îşi schimbau casă o dată pe săptămână pentru a nu fi prinşi.

"Vreau să mă întorc acasă la voi, în Germania. Ştiu că am făcut o mare greşeală", i-a spus Leonora tatălui ei când au vorbit ultima dată la telefon.

 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO