Unde a fost găsit un copil de 2 ani din SUA, lăsat nesupravegheat de bonă


Ultimul update: Joi 13 Februarie 2020 10:27
Data publicarii: Joi 13 Februarie 2020 09:46
Categorie: Stiri externe

Poliţia din Ohio a găsit pe stradă un copil de 2 ani care se plimba singur. Mai mult, afară erau sub 2 grade Celsius, iar băieţelul era îmbrăcat sumar.

Cea care trebuia să îl supravegheze habar nu avea că a dispărut, iar acum are de dat explicaţii atât autorităţilor, cât şi părinţilor.

Camera video pe care unul dintre poliţişti o purta pe corp îl arată pe micuţ dezorientat. Fără încălţăminte în picioare, ciorapii îi erau uzi complet.

David West, politist: „Nu mi-a venit să cred ce văd, mai ales că afară temperaturile nu erau extraordinare, copilul respectiv era îmbrăcat sumar şi mergea pe o bicicletă în mijlocul străzii.”

Ofiţerul se afla într-o misiune de patrulare de rutină când l-a văzut pe băieţel singur pe stradă. Un alt şofer care trecea prin zonă l-a remarcat de asemenea pe micuţ, aşa că a oprit imediat.

Poliţiştii au început să umble din casă în casă să vadă de unde lipsea copilul. Într-un final au dat de creşa unde ar fi trebuit să fie atent supravegheat. Aşa că i-au dat îngrijitorului vestea neplăcută.

În apărarea ei, femeia a spus că uşa de la intrare avea un sistem de blocare, dar oamenii legii au constatat că acesta putea fi accesat uşor de către copii.

David West, politist: „Am încercat să-i explicăm că ar fi bune alte sisteme de protecție pentru uși, iar dacă are în grijă mai mulţi copii poate să pună un sistem de alarmă la uşă, astfel încât atunci când uşa se deschide să se audă un sunet.”

Dacă va fi găsită vinovată, îngrijitoarea va fi condamnată la un an de închisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO