Un urs brun, siberian, a fost lovit intentionat cu trenul in Rusia, dar a supravietuit. Incidentul a fost inregistrat. VIDEO

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15
urs

Un urs, lovit intentionat cu trenul pe o cale ferata din Siberia, a supravietuit, relateaza agentia Tass. Conductorii care au incercat sa-l calce risca pana la doi ani de inchisoare dupa ce imaginile filmate chiar de ei au ajuns online.

O inregistrare video de 20 de secunde, realizata chiar de agresori  - conductorii unui tren care circula in orasul siberian Norilsk  - arata cum ursul brun a fost lovit intentionat. Unul dintre ei este auzit tipand "Calca-l!".

Dupa ce imaginile au ajuns online, autoritatile ruse au demarat o ancheta si au plecat in cautarea ursului. Si-au dat seama ca animalul a fost aruncat de pe sine de dispozitivul metalic al locomotivei, care indeparteaza zapada de pe calea ferata.

Autoritatile locale au explicat ca ursul este teafar si nevatamat. Cativa martori chiar au vazut animalul alergand dupa accident.

Conductorii care, in asemenea situatii, sunt obligati sa opreasca trenul, risca pana la doi ani de inchisoare pentru cruzime fata de animale, potrivit unei organizatii care lupta pentru drepturile animalelor.  Ei s-au aparat la cateva zile de la accident spunand ca de fapt au vrut sa sperie ursul sa plece de pe sine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO