Un șofer român de TIR stă de mai bine de două săptămâni pe marginea unui drum din Franța. Cum s-a ajuns aici

Ultima actualizare: 26-06-2020 15:08
Un șofer român de TIR stă de mai bine de două săptămâni pe marginea unui drum din Franța. Cum s-a ajuns aici
Getty

Un șofer român de TIR stă de peste două săptămâni în cabina sa, pe marginea unui drum din Franța, după ce autovehiculul s-a defectat, iar firma angajatare din Cluj Napoca l-a abandonat acolo.

 

Tirul condus de Andrei (acesta fiind numele de pe plăcuța pusă pe parbriz) s-a defectat prima dată pe 9 iunie, în jurul orei 12.00, scrie Midi Libre.

Mașina s-a oprit în mijlocul drumului spre Castres, iar o autoutilitară de asistență de la firma angajatoare din România a sosit a doua zi dimineața.

Reparațiile au durat 36 de ore, mașina de asistență a plecat, TIR-ul a pornit din nou la drum, dar Andrei a fost nevoit să tragă pe dreapta câțiva kilometri mai încolo după ce vehiculul a luat foc în mers.

 

Izolare împovărătoare pentru că abia vorbește francez

 

De atunci, Andrei și TIR-ul său stau într-un refugiu pe marginea drumului, la 2 kilometri Saint-Pons-de- Thomières, iar firma angajatoare din Cluj pare să-l fi abandonat acolo.

Francezii au avut grijă de el, iar publicația citată constată, ironic, faptul că Andrei trebuie să-și umple cumva foarte, foarte mult timp liber, mai ales că barierele lingvistice (șoferul abia ”rupe” franceza) au făcut ca izolarea să fie și mai împovărătoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO