Un roman, student la medicina in Spania, a rapit un om de afaceri pentru suma de 1,5 milioane de euro. Cum a fost prins

06-07-2017 20:11


Un roman de 35 de ani socheaza opinia publica din Spania cu viata dubla pe care o ducea. Student la medicina, el este acuzat ca ar fi pus la cale rapirea unui om de afaceri.

Cu ajutorul altor 4 barbati, spun anchetatorii, l-a sechestrat aproape 2 saptamani, l-a drogat cu medicamente furate din spitalul unde facea practica si a cerut 1 milion si jumatate de euro pentru eliberarea lui. N-a mai apucat sa se imbogateasca pentru ca a fost ridicat de politisti.

Acesta este momentul in care politistii au intervenit in forta, dupa un filaj minutios. Le-a fost teama ca victima, intr-o evidenta stare de soc, ar fi fost ucisa daca suspectii si-ar fi dat seama ca sunt urmariti.

Pe omul de afaceri l-au gasit aproape inconstient, din cauza drogurilor care i-au fost administrate timp de 11 zile.

Desi in inregistrarile politiei, imaginea principalului suspect este protejata, presa spaniola i-a dezvaluit identitatea. Este un roman in varsta de 35 de ani, fost model, acum student la medicina. Eduard Iosif facea practica intr-un spital din Mostoles, de unde ar fi furat si medicamentele psihotrope.

Politistii spanioli spun ca romanul si alti 4 barbati au rapit un om de afaceri in timp ce se indrepta spre masina lui. Erau imbracati in uniforme de politisti. L-au batut, amenintat cu pistolul, l-au sedat si l-au dus intr-un apartament.

Politistii spun ca victima a fost tinuta legata la ochi, pentru a nu-si dea seama unde se afla. Sotia lui a fost anuntata ca trebuie sa plateasca o rascumparare pentru eliberare.

Politie: "Victima nu stia sa spuna unde era din cauza loviturilor si a drogurilor care i-au fost administrate. Barbatul a fost dus la spitalul din Mostoles, o localitate din Madrid, si era semiinconstient in momentul in care a fost eliberat."

In acest moment toti suspectii sunt arestati.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO