Un român a jefuit un bătrân de 87 de ani în Marea Britanie. Victima a uitat ce s-a întâmplat

Ultima actualizare: 06-07-2020 09:48
politist marea britanie
Getty

Un român din Marea Britanie a fost condamndat la 59 de luni de închisoare. El a jefuit un bătrân în vârstă de 87 de ani, în orașul High Wycombe , scrie bucksfreepress.co.uk.

Românul și soția sa au fost prinși în timp ce încercau să părăsească țara prin portul Dover. ”Din cauza jafului am probleme de memorie, sufăr de depresie și mi-a fost frică să mai merg în oraș”, a spus bătrânul în fața instanței.

Jaful a avut loc pe 31 mai, anul trecut. Românul și soția sa au intrat în bancă în spatele bătrânului și l-au observat când a scos banii, pe care intenționa să îi dea nepoatei sale. După ieșirea din bancă, l-au urmărit câteva minute, iar bărbatul român l-a împins pe bătrân și i-a furat banii.

Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza rănilor suferite în urma căzăturii. Declarația unui martor și imaginile surprinse pe camerele de supraveghere au dus la prinderea atacatorului.

”A avut probleme cu drogurile, iar traficanții i-au furat actele de identitate ca să returneze 4.000 de lire”, a spus avocatul românului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO