Un marinar roman a murit intr-un spital din Bahamas. Barbatul fusese internat in noaptea de Revelion cu dureri la ficat

Ultima actualizare: 06-01-2016 07:09
nava ocean

Un marinar roman a murit in noaptea de sambata spre duminica, la un spital din Bahamas, unde fusese spitalizat in noaptea de Anul Nou, cu probleme medicale interne.

Marinarul roman A. I. Petru, sef mecanic pe nava Montreal, sub pavilion Liberi, a decedat in noaptea de sambata, 2 ianuarie, in spitalul Doctors Hospital din Nassau, Bahamas, unde fusese spitalizat in noaptea de Anul Nou, cu probleme medicale interne, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Sindicatul Liber al Navigatorilor, marinarul roman era in voiaj si, in timp ce nava se afla in apropiere de Bahamas, a reclamat dureri acute in zona ficatului, drept pentru care comandantul vasului a alertat autoritatile si a solicitat preluarea si transportarea sefului mecanic la spital, pe calea aerului.

Din pacate, la doua zile dupa internare, reprezentantii spitalului au anuntat decesul marinarului roman, se arata in comunicatul de presa al SLN.

La jumatatea acestei saptamani, Sindicatul Liber al Navigatorilor a anuntat decesul unui alt marinar, comandant, in varsta de de 37 de ani, produs in urma unui accident rutier petrecut in incinta portului Penang din Malaezia. In accident a fost ranit ofiterul mecanic, in varsta de 34 de ani. Cei doi au fost loviti de o masina de transport marfa din interiorul portului, unde isi desfasurau activitatea.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO