Un fost militar a ucis sase persoane si a ranit o alta, intr-o serie de atacuri langa Philadelphia. Agresorul nu a fost prins

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05
philadelphia

Incidentele produse luni in apropierea orasului Philadelphia, in statul american Pennsylvania, s-au soldat cu sase morti si un ranit, au anuntat autoritatile locale, precizand ca un suspect a fost dat in cautare, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Potrivit autoritatilor americane, un barbat inarmat a lansat luni atacuri in trei localitati diferite, in apropiere de Philadelphia.

Astfel, sase persoane au fost ucise in localitatile Lansdale, Lower Salford si Souderton, situate la o distanta de 56 de kilometri nord-vest de Philadelphia.

Una dintre victime este chiar sotia agresorului, ucisa noaptea la domiciliul sau, au relatat martori, citati de post local de televiziune. Autoritatile au precizat ca intre cele sapte victime si suspect, identificat ca fiind Bradley William Stone, in varsta de 35 de ani, exista o legatura de rudenie.

"Bradley William Stone este inarmat si prezinta pericol", au subliniat autoritatile locale. Potrivit postului american de televiziune ABC, atacatorul este un fost militar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO