Un bărbat s-a împachetat şi s-a expediat prin curier. Ce plan avea

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
firma curierat ucraina
KyivPost

Un hoț ucrainean a găsit o metodă ingenioasă de a fura bunuri din camioanele care livrează diverse colete.

Bărbatul „s-a împachetat” într-o ladă de lemn și și-a rugat un amic să-l trimită, prin cea mai mare firmă de curierat, din Dnipro în orașul Kharkiv, potrivit  KyivPost.

În momentul în care hoțul a ajuns în camion, a ieșit din ascunzătoarea sa și cu un cuțit pe care îl avea la îndemână a deschis coletele care urmau să fie livrate clienților. Prin această metodă a intenționat să fure mai multe laptop-uri, telefoane și alte device electronice.

Bărbatul avea planul foarte bine pus la punct: după ce fura produsele din pachete, lipea la loc cutiile cu banda adezivă pe care oa ducea cu el.

Cu toate acestea, individul nu a reușit să-și ducă planul până la capăt și să rămână cu bunurile furate, fiind descoperit de un angajat al firmei de curierat. Livratorul a observant cuțitul lângă cutia în care se ascundea ucraineanul și și-a dat imediat seama că ceva nu este în regulă. Când a inspectat coletul, mare i-a fost surpriză să-l găsească ascuns pe hoț.

Ulterior, individul a fost predate și poliției, fiind acuzat de furt. Inițial, bărbatul risca să facă trei ani de închisoare cu executare, dar fiindcă a pledat vinovat, instanța i-a diminuat pedeapsa, primind doar doi ani cu suspendare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO