Ultima dorinta a unui adolescent roman a fost sa se insoare cu iubita lui. Tragedia a venit la doar 3 zile dupa nunta

25-06-2015 12:45


roman bolnav

Un adolescent de origine romana, bolnav de leucemie in faza terminala, a reusit sa-si implineasca ultima dorinta si sa se insoare cu iubita lui, cu doar trei zile inainte ca boala sa il rapuna, relateaza BBC News.

Omar Al Shaikh si iubita lui, Amie Cresswell, amandoi in varsta de 16 ani, si-au unit destinele in prezenta familiei, a prietenilor apropiati si a pacientilor de la spitalul Regina Elisabeta, din Birmingham, Marea Britanie, unde tanarul era internat.

Trei zile mai tarziu, Omar s-a stins din viata, intrucat medicii nu au reusit sa gaseasca un donator de celule stem compatibil. Adolescentul a reusit sa-si ceara iubita in casatorie si sa-si implineasca astfel o ultima dorinta.

Anca Dumitriu, matusa baiatului, a povestit ca intreaga ceremonie a fost extrem de emotionanta: "A fost foarte frumos si el era foarte fericit. Dupa ce i-a pus inelul pe deget lui Amie, i-a soptit: Acum esti a mea. Era incredibil de fericit".

Tanarul a fost diagnosticat cu leucemie acuta dupa ce a lesinat in timpul unui meci de fotbal. A fost imposibil pentru doctori sa gaseasca un donator de celule stem pentru Omar, din cauza ca baiatul avea origine araba si romana si, in plus, boala era intr-un stadiu mult prea avansat.

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO