Ultima dorinta a unui adolescent roman a fost sa se insoare cu iubita lui. Tragedia a venit la doar 3 zile dupa nunta

Ultima actualizare: 28-06-2015 07:01
roman bolnav

Un adolescent de origine romana, bolnav de leucemie in faza terminala, a reusit sa-si implineasca ultima dorinta si sa se insoare cu iubita lui, cu doar trei zile inainte ca boala sa il rapuna, relateaza BBC News.

Omar Al Shaikh si iubita lui, Amie Cresswell, amandoi in varsta de 16 ani, si-au unit destinele in prezenta familiei, a prietenilor apropiati si a pacientilor de la spitalul Regina Elisabeta, din Birmingham, Marea Britanie, unde tanarul era internat.

Trei zile mai tarziu, Omar s-a stins din viata, intrucat medicii nu au reusit sa gaseasca un donator de celule stem compatibil. Adolescentul a reusit sa-si ceara iubita in casatorie si sa-si implineasca astfel o ultima dorinta.

Anca Dumitriu, matusa baiatului, a povestit ca intreaga ceremonie a fost extrem de emotionanta: "A fost foarte frumos si el era foarte fericit. Dupa ce i-a pus inelul pe deget lui Amie, i-a soptit: Acum esti a mea. Era incredibil de fericit".

Tanarul a fost diagnosticat cu leucemie acuta dupa ce a lesinat in timpul unui meci de fotbal. A fost imposibil pentru doctori sa gaseasca un donator de celule stem pentru Omar, din cauza ca baiatul avea origine araba si romana si, in plus, boala era intr-un stadiu mult prea avansat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!