"Tupac este mort". Dezvaluirile politistului care a ajuns primul la locul crimei:care au fost ultimele cuvinte ale rapperului

Ultima actualizare: 07-09-2016 06:55
Tupac

Saptamana trecuta, internetul a fost asaltat de o presupusa fotografie care ar demonstra ca rapperul Tupac Shakur este in viata.

In imaginea respectiva, apare un barbat care seamana izbitor cu rapperul, poarta o bandana rosie pe cap si un hanorac.

Acum, politistul care a ajuns primul la locul incidentului, face dezvaluiri prin care vrea sa lamureasca odata si pentru totdeauna ca rapperul a murit.

Chris Carroll, care acum a iesit la pensie, a fost martor la momentele agonizante prin care a trecut rapperul Tupac Shakur. Acesta l-a vazut plin de sange, dupa ce a fost impuscat mortal in strada, si chiar a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte ale lui Tupac Shakur.

De-a lungul timpului, s-a vehiculat de multe ori ca Tupac este in viata si ca incidentul din 7 septembrie 1996, din Las Vegas, in care rapperul de 25 de ani a fost impuscat mortal, n-a fost nimic altceva decat o mare conspiratie.

"Tupac este mort. L-am vazut impuscat, ranit si cum isi pierde cunostinta, acum 20 de ani. Inca sunt surprins ca oamenii si fanii sai inca mai cred in teoria consipiratiei si ca el ar fi in viata. Sunt multe sosii sau persoane care seamana cu el in toata lumea, iar poza care a devenit recent viral este doar o farsa" a declarat politistul pentru Daily Mail.


"In acea seara, m-am apropiat de masina si atunci mi-am dat seama cine este in masina. Respira greu, apoi, cu toate puterile pe care le mai avea, a spus 'du-te naibii'. Astea au fost ultimele lui cuvinte.

Una dintre cele mai raspandite teorii ale conspiratiei spune ca Tupac este exasperat de atentia pe care o atragea si si-a inscenat moartea, dupa care a fugit in Cuba.

In 2012, Suge Knight, fostul manager al Death Row Records, a pus paie pe foc spunand ca niciodata nu a vazut cadavrul artistului, desi in noaptea shootingului se afla la fata locului.

De-a lungul timpului, au aparut mai multe "imagini cu Tupac", dar, pana la urma, s-a dovedit ca acestea erau false.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO