Trei turiști au murit în mod misterios într-o stațiune din R. Dominicană. Cum au fost găsiți

07-06-2019 21:22


Miranda Schaup-Werner

Trei turiști americani au murit în mod misterios, la distanță de câteva zile, într-un complex turistic din Republica Dominicană, relatează CNN.

Miranda Schaup-Werner, Edward Nathaniel Holmes și Cynthia Ann Day s-au cazat pe 25 mai în stațiunea Bahía Príncip din Republica Dominicană. În aceeași zi Miranda Schaup-Werner, de 41 de ani, o turistă din Pennsylvania a murit în mod surprinzător și misterios.

De profesie terapeut, Miranda s-a prăbușit după ce a consumat o băutură din minibarul aflat în camera ei de hotel. A murit sub privirile soțului ei. Cei doi sărbătoreau aniversarea căsătoriei în Republica Dominicană.

”A început să țipe, s-a prăbușit la podea. Soțul ei a încercat să o resusciteze. Paramedicii au declarat-o moartă. Suntem în stare de șoc. Arăta bine și totul părea în regulă cu ea” au povestit rudele femeii.

La cinci zile după moartea Mirandei, alți doi turiști Nathaniel Holmes, de 63 de ani și Cynthia Ann Day, de 49 de ani au decedat. Cei doi au fost găsiți morți în camera lor de hotel.

Edward și Cynthia erau proaspăt logodiți și urmau să se întoarcă acasă chiar în ziua în care au fost găsiți morți. Autopsia a scos la iveală că cei doi aveau edem pulmonar și cerebral. 

Potrivit Fox News, toți cei trei au murit în urma unor probleme respiratorii, dar familia Mirandei Schaup-Werner consideră tragedia mai mult decât o simplă coincidență.

Alertați de similaritățile celor 3 decese, familia Mirandei a cerut Departamentului de stat american să investigheze cazurile.

CNN a relatat că operatorul complexului turistic Bahía Príncipe Hotels & Resorts a anunțat că nu exită niciun indiciu că cele trei cazuri ar avea legătură între ele și că a urmat toate protocoalele de siguranță. Victimele s-au cazat în hoteluri diferite din cadrul aceluiași complex turistic.

Departamentul de stat american a confirmat decesele și lucrează împreună cu Ambasada Americană din Republica Dominicană pentru a verifica dacă cele trei cazuri sunt legate între ele.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO