Tată renegat de copii după ce le-a înjunghiat mama de 300 de ori în față: ”Ești un monstru. Nepotul tău nu-ți va afla numele”

Dată publicare: 10-04-2021 15:34
Dată actualizare: 10-04-2021 15:38


cutit

Un bărbat de 60 de ani din Anglia a fost renegat de cei trei copii ai săi, după ce a omorât-o pe mama acestora înjunghiind-o de 300 de ori în față și în cap.

George Leather, din Liverpool, a recunoscut că a omorât-o pe soția sa, Paula, de 56 de ani, pe 16 noiembrie 2020, în casa lor din Prescot, scrie Mirror.

Bărbatul a înjunghiat-o de 300 de ori, în față în cap, cu 4 cuțite de bucătărie, provocându-i femeii 100 de răni.

Criminalul a spus în fața anchetatorilor că a ucis-o din gelozie, suspectându-și soția că are o aventură, fapt care s-a dovedit a fi neadevărat.

Judecătorul care l-a condamnat la închisoare pe viață a numit atacul „un episod de sălbăticie nespusă și barbară”. Leather trebuie să petreacă cel puțin 18 ani în închisoare înainte să poată solicita eliberarea condiționată.

Toți cei trei copii ai cuplului au depus mărturie în instanță, fiica lor, Jessica, spunând că tatăl i-a ucis ”cel mai bun prieten”.

„În timp ce mama zăcea acolo, asasinată în propria ei casă, ai pășit peste corpul ei, ai urcat la etaj și ți-ai făcut un duș fierbinte”, a mai spus Jessica.

Femeia a povestit că suferă de stress post-traumatic după ce tatăl ucigaș a continuat să-i scrie din închisoare, chiar și după ce poliția i-a interzis să mai facă acest lucru.

Jessica a afirmat că tatăl ei a pus-o să adune mai multe lucruri din casă, hărțuind-o așa cum a făcut și cu mama ei.

 

”În noaptea aceea de 16 noiembrie, tu ai murit, și nu mama”

 

Tânăra de 32 de ani a povestit cum, în 2000, tatăl și-a părăsit familia timp de 2 ani, timp în care ei s-au scufundat în datorii și și-au pierdut casa, fiind nevoiți să se mute cu bunicii.

Apoi el s-a întors, iar mama lor l-a primit, urmând însă un lung șir de abuzuri domestice în următoarele două decenii.

„Ești un monstru și unul care nu va dispărea niciodată”, a mai spus Jessica în fața instanței.

Jason, fiul ucigașului și a femeii omorâte, a spus despre bărbat că era ”incapabil de empatie”. ”Îți promit, vei fi uitat”, a declarat tânărul.

„Nepotul tău nu-ți va vedea niciodată chipul. Nici măcar nu-ți va afla numele. Nu va exista o singură lacrimă vărsată de pierderea ta, George. În noaptea aceea de 16 noiembrie, tu ai murit, și nu mama", a continuat fiul acestuia.

Matthew, celălalt fiu al cuplului, a numit atacul asupra mamei sale drept ”inuman și barbar”, mărturisind că și lui i-a scris tatăl din închisoare, cerându-i diverse lucruri de acasă. ”Îi păsa mai mult de prosoape decât de soția ucisă și copiii săi”, a mai spus tânărul.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO