Țara în care calendarul cu Putin este mai popular decât pozele cu vedete locale

17-12-2018 13:28


putin calendar

Indiferent de ipostazele în care apare în fotografii, fie că face baie în apele înghețate ale lacului Seliger sau este surprins la sala de forță, Vladimir Putin face furori în Japonia.

Rețeaua de magazine Loft, care are drepturi exclusive asupra vânzărilor calendarului celebru cu președintele rus, a informat că pozele emblematice ale liderului de la Kremlin sunt mai populare decât imaginile cu vedetele locale, actorul Kei Tanaka și patinatorul Yuzura Hanyu, potrivit The Guardian.

SoraNews24 a speculat că, în timp ce unii oameni consideră calendarele lui Putin drept "o glumă", alții sunt cu adevărat interesați de viața sa personală, departe de Kremlin.

Nu este prima dată când calendarele Putin s-au dovedit a fi un succes răsunător pentru consumatorii japonezi, în perioada premergătoare Anului Nou.

În calendarul său din 2017 au fost prezentate fotografii în care Putin se joacă în zăpadă cu câinii săi, inclusiv un Akita Inu - un cadou de la guvernatorul prefecturii Akita din nordul Japoniei, care a mulțumit Rusiei pentru ajutorul său după dezastrul din martie 2011.

Rapoartele mass-media din Japonia au sugerat că mulți dintre cei care au cumpărat calendarele, inclusiv un număr mare de femei, au fost atrași de stilul neconvențional al lui Putin.

 

Sursa: Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO