Suma uriașă cheltuită pentru ceremonia de încoronare a regelui Thailandei


Ultimul update: Marti 07 Mai 2019 09:32
Data publicarii: Marti 07 Mai 2019 08:04
Categorie: Stiri externe

Trei zile şi trei nopţi, atât a durat încoronarea noului rege al Thailandei. Rama al Zecelea a apărut la balconul palatului regal din Bangkok, alături de soţia sa şi le-a făcut cu mâna miilor de admiratori.

S-au tras şi salve de tun în semn de respect pentru noul suveran al Thailandei care, în timpul discursului său, i-a îndemnat pe susţinători să lucreze împreună pentru binele ţării.

Purtând cămăşi galbene, culoarea acestei monarhii, thailandezii au început să se strângă în parcul din faţa Palatului încă de dimineaţă, încercând să obţină cele mai bune locuri, pentru a-i putea vedea pe noul rege şi pe nouă regină, nimeni alta decât şefa Gărzii Regale!

Imaginile surprinse cu ajutorul dronelor arată amploarea uriaşă a evenimentului. Este prima încoronare oficiată în Thailanda după o pauză de aproape 70 de ani.

Pentru această ceremonie grandioasă, armata a investit mai mult de 26 de milioane de euro. Rama al Zecelea urcă la tron după moartea tatălui său, care a domnit șapte decenii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO