Steaua lui Trump de pe Walk of Fame din Hollywood, distrusa intentionat. Suspectul: "Nu imi e frica de inchisoare"

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04
Donald Trump

Steaua lui Donald Trump de pe Bulevardul celebritatilor din Hollywood a fost din nou vandalizata. Un barbat a distrus cu ciocanul literele aurii cu care erau scrise numele candidatului republican la alegerile prezidentiale americane.

James Lambert Otis a declarat unei agentii de informatii locala ca a lovit cu ciocanul si tarnacopul steaua lui Trump de pe Walk of Fame, un loc foarte cautat de turisti la Hollywood in orasul Los Angeles.

El a vrut initial sa smulga steaua din pavaj si sa o scoata la vanzare la licitatie in beneficiul femeilor care au afirmat ca au fost atinse sau agresate sexual de magnatul imobiliar care a respins acuzatiile.

Barbatul nu a reusit totusi sa ridice dala de ciment din trotuar pe care scrie Donald Trump. Steaua este un omagiu adus magnatului pentru prestatia sa din emisiunea de reality show 'The Apprentice'.

"Nu imi este frica de inchisoare si cu siguranta nici de Trump", a declarat Otis, care a marturisit ca fost arestat de peste 20 de ori pentru ca s-a opus unor diferite cauze.

Politia din Los Angeles a declarat pe Twitter ca ancheteaza incidentul. Nu este prima data cand steaua lui Donald Trump, care i-a fost acordata in 2007, este vandalizata.

In iulie, un artist din Los Angeles a construit un mic zid din planse de lemn si sarma ghimpata amintind de promisiunea din campania candidatului prezidential de a ridica o astfel de ingraditura la frontiera americano-mexicana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO