Soția unui milionar din Sri Lanka, însărcinată, s-a aruncat în aer împreună cu cei 3 copii


Ultimul update: Miercuri 24 Aprilie 2019 22:20
Sursa: firstpost.com
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2019 20:36
Categorie: Stiri externe

Soția unui milionar din Sri Lanka, însărcinată, s-a aruncat în aer, împreună cu cei trei copii ai ei, în momentul în care poliția a venit la ușa casei sale, duminică seară, după atacurile de Paște.

Potrivit publicației indiene Firstpost, omul de afaceri Inshaf Ahmed Ibrahim și fratele acestuia, Ilham Ahmed Ibrahim, au părăsit locuința de lux a milionarului în dimineața zilei de duminică pentru a se arunca în aer, unul la hotelul Shangri-La , celălalt la hotelul Cinnamon Grand, în valul de atentate care au lovit orașele Colombo și Negombo în urmă cu câteva zile.

Cei doi frați erau fiii milionarului Mohammed Yusuf Ibrahim, care și-a câștigat averea din afacerile cu mirodenii. Ibrahim susținea că ministrul Industriilor și Comerțului, Rishath Bathiudeen, era prietenul lui apropiat și putea fi văzut adesea la recepțiile organizate de fostul președinte din Sri Lanka, Mahinda Rajapaksa.

 

Doi dintre atentatori, membrii uneia dintre cele mai bogate familii din Sri Lanka

Sursa citată notează că membrii acestei familii bogate din Sri Lanka au jurat credință Statului Islamic, iar soția lui Inshaf Ahmed Ibrahim, Fatima Ibrahim, s-a aruncat și ea în aer atunci când poliția a ajuns la locuința lor, duminică seară.

Trei polițiști au fost uciși în această explozie.

Fatima, soțul ei, dar și fratele acestuia pot fi văzuți într-un material difuzat de ISIS în legătură cu atentatele din Sri Lanka.

Inshaf Ibrahim, considerat deja "creierul" din spatele acestui dezastru, deținea fabrica Colossus Copper, unde autoritățile cred că au fost produse vestele sinucigașilor din cele opt atacuri concentrate din dimineața zilei de Paște.

Nouă angajați ai fabricii, inclusiv managerul, au fost arestați.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Atacuri în Sri Lanka. Autorităţile ar fi fost prevenite, dar au ascuns informaţiile
Primele imagini cu gruparea care ar fi pus la cale atentatul în lanț din Sri Lanka
Tată obligat să aleagă pe care din copiii lui să-l salveze după atacul din Sri Lanka
VIDEO PROTVPLUS.RO