Socant! O "cartita" a politiei in mafia italiana a fost dizolvata in acid

Ultima actualizare: 07-06-2012 12:01
Carabinieri

O informatoare a politiei italiene, infiltrata in mafia calabriana cunoscuta sub numele de 'Ndrangheta, a fost ucisa dupa ce interlopii au aflat ca aceasta lucra pentru autoritati. Cadavrul sau a fost dizolvat in acid.

Lea Garofalo avea 35 de ani si dadea politiei italiene informatii despre mafioti inca din 2002. La un moment dat, ea si-a pierdut protectia legala, scrie ANSA, citata de Mediafax.

Femeia ar fi fost atrasa intr-o capcana de fostul ei partener de viata, mafiotul Carlo Cosco, sub pretextul ca vrea sa tina legatura cu fiica lor.

Cosco si complicele Massimo Sabatino sunt acuzati ca au convins femeia sa vina la Milano, pentru a discuta despre relatia lor, in 24 noiembrie 2009. La acea vreme, Cosco si Sabatino erau in inchisoare, pentru ca incercasera s-o rapeasca pe Garofalo in luna mai.

Alti doi mafioti, ale caror nume nu au fost facute publice, ar fi rapit-o pe victima si au dus-o la fratii lui Cosco, Giuseppe si Vito, care au ucis-o.

Ulterior, ei i-au dizolvat cadavrul in acid, undeva langa Milano.

Politistii spun ca exista dovezi care arata ca Garofalo a fost "interogata" intr-un depozit, inainte de a fi ucisa, in noaptea de 24 spre 25 noiembrie.

Autoritatile italiene au emis, in acest caz, sase mandate de arestare, inclusiv pe numele lui Cosco si Sabatino, care sunt inca inchisi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO