Și-a pierdut mașina după ce a lăsat-o într-o parcare supraetajată. Cum a găsit-o după 3 săptămâni

Dată publicare: 25-02-2021 13:50
Dată actualizare: 25-02-2021 13:58


Parcare

Un bărbat dintr-un orăşel situat în nord-vestul Germaniei, la graniţa cu Olanda, a fost atât de bulversat când a ajuns într-un oraş mai mare încât nu a reuşit să identifice locul unde şi-a parcat maşina timp de trei săptămâni, informează DPA.

Bărbatul de 62 de ani şi-a lăsat maşina într-o parcare supraetajată din oraşul Osnabruck, o localitate cu circa 165.000 de rezidenţi, la începutul lunii februarie după care s-a grăbit să ajungă la o întâlnire.

''Nici nu mai ştiu de câte ori am mers la Osnabruck ca să căutăm maşina'', a declarat miercuri fiica acestuia.

Nu primise niciun tichet cu numele parcării, iar bariera era lăsată întrucât automatul pentru tichete de parcare nu funcţiona, a mai spus fiica acestuia.

Bărbatul condusese din Bentheim, localitatea de domiciliu, în Saxonia Inferioară, până în Osnabruck - drum de aproape 100 de km - pentru a ajunge la o întâlnire pe care o avea pe 3 februarie. Când a ajuns în oraş, a încercat să găsească rapid un loc de parcare în centrul oraşului, a lăsat maşina, iar ulterior nu şi-a mai amintit unde era clădirea, a povestit aceasta.

În ultimele trei săptămâni, tatăl şi fiica au căutat în multe parcări din Osnabruck. În zona respectivă, există cel puţin 15 parcări, inclusiv unele subterane.

În urma unui apel lansat în presă, căutarea a luat în cele din urmă sfârşit miercuri. Un cetăţean binevoitor a luat legătura cu poliţia care a mers pe urma indiciului, potrivit fiicei.

Autovehiculul a fost găsit în parcarea unui hotel din centrul oraşului.

''Cel mai bine ar fi să nu mai meargă în Osnabruck, ci să stea în orăşelul nostru'', a mai spus fiica.

Sursa: StirilePROTV

Tags: parcare, germania,


VIDEO PROTVPLUS.RO