Un britanic e convins ca a fotografiat un OZN. "Curtea vecinului meu s-a umplut de pasari moarte"

Ultima actualizare: 23-10-2012 08:01
OZN

Privelistea i-a facut pe locuitorii din Workington, un oras situat in comitatul Cumbria din Anglia sa fuga dupa aparatele de fotografiat pentru a nu rata momentul.

In mod straniu, dupa ce totul s-a calmat, in gradina unei familii au fost gasite zece pasari moarte.

Locuitorii cred ca au zarit pe cer un OZN, dat fiind forma perfect rotunda si ca au fost gasite 10 pasari decedate in gradina unui locuitor. Expertii in astfel de aparitii sustin ca pasarile moarte sunt adesea asociate cu asemenea momente, cand pe cer apar obiecte zburatoare necunoscute.

"E ceva ciudat in legatura cu aceasta poza. Linia din jurul obiectului zburator necunoscut este foarte clar trasata. Am aratat poza si altor persoane care au sugerat ca ar putea fi o formatiune mai ciudata de nori cunoscuta sub numele de gaura Fall Streak, dar nu cred ca e cazul aici de asa ceva", este de parere Sharon Larkin, cea care investigheaza de ani buni asemenea aparitii pe cer.

Altii spun ca forma circulara poate sa fi fost cauzata de cristale de gheata produse de motoarele cu reactie la mare altitudine, care au lasat o dara de condensare.

Si mai ciudat este ca asemenea aparitii nu sunt unice in aceasta zona, situata in apropierea centralei nucleare Sellafield.

Editorii de la Daily Mail fac o completare in spirit de gluma, "daca nu sunt omuletii verzi, nici formatiune de nori sau urma lasata de avion, atunci poate ca cercul a aparut in urma saltului din spatiu al neinfricatului Felix Baumgartner".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO