Românul Nardi Gladiatoru', suspect într-o crimă celebră în Anglia, anul trecut. Apelul Poliției Metropolitane

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Sorin Serbu
The Sun

Poliția Metropolitană i-a dat în urmărire pe doi români, suspecți în cazul asasinării lui Săndel Șerbu, zis Sorin Brăileanul, în noiembrie, anul trecut, în luna noiembrie, în orașul Ilford.

 

Săndel Șerbu a fost măcelărit în bătaie, cu bâte de baseball, în fața unui club românesc de manele. Bărbatul a murit în scurt timp, la spital. În tot acest timp, polițiștii britanici au făcut mai multe arestări și au pus sub acuzare două persoane. Acum, sunt căutați doi cetățeni români care ar avea legătură cu crima, relatează news.met.police.uk.

Răzvan Stoica, 26 de ani, cunoscut sub numele de Răzvan Vlăgescu sau ”Jessie” și Araman-Nardi Stoica, 24 de ani, cunoscut sub numele de Nardi Gladiatoru', sunt căutați de autoritățile britanice, care le-a făcut publice pozele.

”Trebuie să vorbim cu acești bărbați în legătură cu uciderea brutală a lui Săndel Șerbu. Am făcut mai multe arestări și am acuzat două persoane, este important să îi identificăm pe Răzvan și pe Araman-Nardi. Îndemn pe oricine îi cunoaște sau știe unde ar putea fi, să apeleze imeiat poliția”, a declarat Paul Considine, de la comandamentul pentru omucideri și crime majore.

Poliția îndeamnă pe oricine îi recunoaște sau știe unde se află să contacteze imediat poliția la 999. ”Dacă aveți orice informații care pot ajuta poliția cu investigația, vă rugăm să sunați la la 020 8345 3734. Alternativ, puteți suna anonim la Crimestoppers: 0800 555 111”, este îndemnul Poliției Metropolitane.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO