Romanca de 23 de ani, executata de fostul iubit italian, sub ochii fetitei lor. Familia nu are bani sa-i aduca trupul in tara

28-10-2015 18:10

O romanca de 23 de ani a fost executata de fostul iubit Italian, in varsta de 54 de ani, in Sicilia. Tanara incheiase acum 6 luni relatia pe care o avea cu barbatul extrem de gelos.

UPDATE: Familia fetei nu are bani pentru a-i aduce corpul in tara. Cei care vor sa o ajute pe mama Anei Maria pot face donatii in contul IBAN: RO12RNCB0659075664580001 titular: Iuliana Hosu, mama fetei, banca BCR.

Se refugiase in casa unei prietene unde calaul a gasit-o si i-a luat viata chiar in fata fiicei ei de 2 ani. Impresionati italienii din aceeasi comunitate au organizat intalniri in care au aprins lumanari si au depus flori pentru Ana Maria.

Ana Maria se despartise in urma cu 6 luni de tatal fetitei ei in varsta de 2 ani. A inceput atunci o relatie cu italianul de 54 de ani. Extrem de gelos, barbatul a speriat-o, iar romanca a hotarat sa-l paraseasca si pe el si sa se mute la o prietena.

Si-a luat cu ea fetita si voia sa inceapa o viata noua cand italianul care o urmarise i-a luat viata intr-o clipa. Furios criminalul a iesit apoi pe strada inarmat, iar carabinierii l-au prins in scurt timp.

Mama victimei: "Fata mea a plecat de acasa in urma cu 4 ani, avea de 6 luni o relatie cu individul asta, cel mai probabil din cauza geloziei dupa ce ea l-a parasit si s-a mutat. A urmarit-o si a impuscat-o in casa."

Acasa in Maramures familia romancei astepta vesti bune de la ea. Oamenii sunt extrem de saraci si nu stiu cum vor face rost de 4000 de euro ca sa-i aduca trupul in tara.

Tatal victimei: "Era tare linistita, fata noastra cuminte, nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asta, nu stiam de problemele lor, nu stiam ca era violent, ea nu ne spunea lucruri."

Bunica victimei: "Am crescut-o de mic copil, nu imi vine sa cred. Eu am vazut-o ultima data in urma cu 2 ani cand a venit acasa."

Italienii care au auzit povestea romancei s-au organizat pe Facebook intr-un grup numit "O floare pentru Ana-Maria" si au luat atitudine impotriva violentei domestice.
 

Tags: sicilia, romanca, ucisa,


VIDEO PROTVPLUS.RO