Regele Arabiei Saudite a plecat intr-o calatorie in Asia cu 400 de metri de bagaje, 2 limuzine Mercedes si 2 lifturi


Ultimul update: Vineri 03 Martie 2017 07:50
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2017 16:14
Categorie: Stiri externe

Regele Arabiei Saudite, King Salman bin Abdulaziz al-Saud, a socat pe toata lumea dupa ce si-a adus cu el in calatoria de o luna in Asia peste 400 de metri de bagaje, 2 limuzine Mercedes-Benz si propria scara rulanta.

De asemenea, conform Russia Today, anturajul regelui este format din peste 1500 de persoane.

Aceasta calatorie a regelui Arabiei Saudite are drept scop intarirea relatiilor economice din regiune, in contextul in care regatul arab incearca sa isi diversifice economia prin reducerea dependentei sale de petrol.

Dupa 4 zile in Malaysia, regele se va duce in Indonesia, urmand sa plece in China si Japonia, intr-o misiune diplomatica rara.

Conform companiei aeriene de cargo PT Jasa Angkasa Semesta (JAS), regele si-a adus in cele 9 zile de vizita in Indonesia 2 limuzine Mercedes-Benz S600, precum si peste 400 de metri de bagaje.

getty
Masinile au sosit in Denpasar, Bali, pe 18 februarie. De asemenea, in tara au ajuns si doua lifturi electrice, in conditiile in care regele are 81 de ani.

Compania de cargo are nevoie de peste 570 de angajati pentru a rezolva toate cererile regelui.

In Malaysia, regele se afla acum insotit de 600 de oameni, care vor merge apoi cu el in Indonesia, impreuna cu alti 800 de delagti, printre care se afla printi si ministri.

Aceasta delegatie a inceput sa soseasca in urma cu doua saptamani, cu ajutorul a 36 de curse aeriene. Trei hoteluri de lux din Kuala Lumpur au fost complet ocupate pe durata acestei vizite.

VIDEO PROTVPLUS.RO