Putin: În cazul unei amenințări, Rusia va folosi ca răspuns mijloace pe care adversarii săi nu le au încă

Ultima actualizare: 27-04-2022 17:34
vladimir putin
StirilePROTV

Președintele rus, Vladimir Putin, a avertizat, miercuri, că orice țară care încearcă să interfereze în Ucraina se va confrunta cu un răspuns rapid din partea Rusiei.

Vezi aici cele mai recente informații despre Războiul din Ucraina | LIVE UPDATE

Practic, Putin promite un „răspuns fulgerător” celor care „doresc să se amestece în situația din Ucraina prin crearea unei amenințări strategice”.

Avertismentul a venit direct de la președintele rus, Vladimir Putin, care a vorbit în fața parlamentarilor. „Toate deciziile cu privire la loviturile de răspuns pe care Rusia le va lansa în cazul unei amenințări la adresa securității sale strategice au fost luate”, a adăugat președintele rus, după cum a raportat agenția guvernamentală Ria Novosti, citată de Today.it.

Președintele rus a subliniat că “Rusia, în cazul unei amenințări la adresa sa, va folosi ca răspuns mijloace pe care adversarii săi nu le au încă”, conform canalului de Telegram al agenției de presă de stat din Rusia, TASS, considerată o portavoce a propagandei de la Kremlin.

Președintele Vladimir Putin le-a mai spus parlamentarilor că rubla, sistemul bancar, sectorul transporturilor și economia în ansamblu au rezistat sancțiunilor impuse Moscovei și a promis un răspuns la încercările de a izola Rusia.

“Planurile adversarilor Federației Ruse de a sugruma țara cu sancțiuni au eșuat”, a spus Vladimir Putin.

El a menționat că adversarii lor duc de mult timp un război economic împotriva Rusiei și „pas cu pas, folosind tot felul de pretexte și, uneori, fără niciun pretext, au introdus noi sancțiuni”, conform canalului de Telegram al agenției de presă de stat din Rusia, TASS, considerată o portavoce a propagandei de la Kremlin.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO