Prințul Louis a atras toate privirile la încoronarea bunicului său. Mezinul s-a măscărit în cele mai importante momente FOTO

prințul Louis la încoronarea lui Charles
Getty

Fiul cel mic al prințului William și al prințesei Kate, prințul Louis, a fost prezent la încoronarea bunicului său, regele Charles al III-lea. Alături i-au fost frații lui mai mari, prințesa Charlotte, de 8 ani, și prințul George, de 9 ani.  

Louis, în vârstă de 5 ani, a venit împreună cu familia sa la Westminster Abbey. Micuțul prinț a fost surprins în numeroase momente măscărindu-se în timpul ceremoniei încoronării.

 

Fratele său mai mare, George, în vârstă de 9 ani, a primit sarcina specială de a fi unul dintre Pajii de Onoare ai bunicului său. El a ținut de roba roșie în timp ce monarhul în vârstă de 74 de ani a intrat în biserică.

Citește și
Prinţul Louis
Prinţul Louis a împlinit 5 ani. Imagini de colecție publicate de Familia Regală
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Ceilalți Paji de Onoare ai Regelui au fost Nicholas Barclay, lordul Oliver Cholmondeley, ambii de 13 ani, și Ralph Tollemache, de 12 ani - copii ai unor familii nobile din Anglia.

 

Louis și sora lui, prințesa Charlotte, au intrat alături de părinții lor în Westminster Abbey, ținându-se de mână.

 

Odată intrat în biserică, micuțul Louis a fost preluat de bona sa, conform nypost.com. El s-a întors mai târziu alături de prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, pentru a cânta imnul național.

 

După ceremonia religioasă de la abație, membrii familiei regale au apărut la balconul Palatului Buckingham pentru a saluta publicul.

 

Louis și Charlotte au fost văzuți privind mulțimea alături de părinții lor, prințesa Anne, Charles, regina Camilla, prințul Edward și soția sa, Sophie.

 

În timp ce Louis părea puțin încruntat, Charlotte părea să fie încântată de avioanele militare care zburau deasupra Palatului.

George, care va fi acum al doilea în linia de succesiune la tron, sora sa, prințesa Charlotte și prințul Louis cresc în lumina reflectoarelor.

Cei trei copii ai prinților de Wales au atras toate privirile în timpul ceremoniei de încoronare.

Cel mai vizibil a fost Louis, surprins de multe ori câscând sau măscărindu-se în timpul celor mai importante momente ale procesiunii.

 

Nu este pentru prima oară când prințul Louis își exprimă emoțiile în public, fără inhibiții.

Vara trecută, în timpul Jubileului de platină al reginei Elisabeta a II-a, Louis, pe atunci în vârstă de 4 ani, a fost fotografiat în timp ce țipa, scotea limba sau arăta cu degetul.

 Mai multe imagini în GALERIA FOTO. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Articolul face parte din:

Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Momentele cheie ale evenimentului istoric

“Nicăieri în lume nu mai există peisaje cum am găsit în România”. Regele Charles al III-lea, interviu de Andreea Esca
“Nicăieri în lume nu mai există peisaje cum am găsit în România”. Regele Charles al III-lea, interviu de Andreea Esca

“Peisajele uimitoare din satele României, cu pajiști unice și o biodiversitate uluitoare, sunt unice, nu numai în Europa, ci în întreaga lume. Așa ceva nu mai există, nicăieri, la o asemenea dimensiune”, spune Regele Charles al III-lea.

UK
Corespondență Știrile PROTV din UK: Cum se pregătesc britanicii pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea

În timp ce pregătirile pentru încoronare sunt pe ultima sută de metri, zeci de mii de oameni - britanici sau turiști din alte țări - caută un loc mai bun pentru a vedea ceremonia.

“Stră-străbunica mea era din Transilvania”. Regele Charles, despre rădăcinile familiei sale, într-un interviu de Andreea Esca
“Stră-străbunica mea era din Transilvania”. Regele Charles, despre rădăcinile familiei sale, într-un interviu de Andreea Esca

Rădăcinile din Transilvania ale familiei regale britanice, dar și “ororile” trăite de români în cele două războaie mondiale și sub comunism au fost motivele care l-au îndemnat pe Regele Charles să viziteze pentru prima oară România.

Cristopher Ghika
Cine este românul care conduce organizarea evenimentului istoric de încoronare a Regelui Charles al III-lea GALERIE FOTO

Românul Cristopher Ghika conduce organizarea evenimentului istoric de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Urmașul familiei istorice românești Ghica este comandantul trupelor personale ale monarhului britanic.

regele charles
Regele Charles al III-lea, mesaj pentru români înainte de încoronare, prin intermediul Știrilor PRO TV: Nu voi uita niciodată

Regele Charles al III-lea a transmis, în exclusivitate pentru Știrile PRO TV, un mesaj pentru români înainte de încoronare.  

Casa de la Viscri a regelui Charles al III-lea - 1
Regele Charles i-a învățat pe români să prețuiască ce au. Motivul pentru care monarhul a ales să aibă o reședință la Viscri

Monarhul Marii Britanii este poate cel mai bun dintre prietenii României. Ne-a vizitat de nenumărate ori în ultimul sfert de veac și ne-a învățat să ne prețuim satele și natura.  

charles
Românii sunt prezenți la încoronarea regelui Charles al III-lea. „Stau de miercuri dimineață. Sunt o monarhistă înrăită”

În ajunul încoronării, regele Charles i-a răsplătit pe fanii adunați la Palatul Buckingham. A dat mâna cu ei, împreună cu William și Kate.  

londra incoronare
Mii de oameni au petrecut noaptea în stradă la Londra: ”Bunicii mei s-au întâlnit când a fost încoronarea reginei”

A fost o noapte agitată la Londra, în așteptarea marelui eveniment. Zeci de mii de oamen, britanici sau străini, care au campat lângă Palatul Buckingham, au petrecut în cinstea regelui.

Regele Charles
Lucruri neștiute despre regele Charles al III-lea. Monarhul a avut probleme la învățătură. „Am promovat la a patra încercare”

Noul rege Charles al III-lea este deja bunic și are cinci nepoți de la cei doi băieți, Wiliam și Harry. A așteptat șapte decenii ca să urce pe tron și să poarte coroana Regatului Unit.

regele charles fani
Încoronarea Regelui Charles al III-lea vine într-un moment dificil. De ce tot scade susținerea pentru Casa Regală britanică

Dincolo de festivitățile fastuoase și de ritualul care urmează tradiții vechi de secole, ceremonia de sâmbătă are un rol destul de pragmatic: trebuie să consolideze fundațiile casei regale britanice și să arate că poporul susține, în continuare, monarhia.

Regele Charles
GALERIE FOTO de colecție. Regele Charles al III-lea, o viață în imagini impresionante, așa cum nu îl știați

Noul rege Charles al III-lea a așteptat șapte decenii ca să urce pe tron și să poarte coroana Regatului Unit. Prințul de Walles a devenit rege după cea mai lungă ucenicie regală din istorie.  

regele charles
Cum a reuşit un model australian să-i fure un sărut prinţului Charles. Imaginea surprinsă în urmă cu patru decenii| FOTO

În urmă cu mai bine de 40 de ani, când prinţul Charles se afla în Australia, modelul Jane Priest a ieşit în fugă din valuri şi l-a sărutat, scrie CNN care a mers pe urmele unei celebre fotografii vechi de mai bine de patru decenii.

tinute
Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ținutele purtate de Carmen Iohannis și Margareta, Custodele Coroanei

Ţinutele pe care le poartă Carmen Iohannis, soţia Preşedintelui României, şi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea sunt create de casa de modă Irina Schrotter.

regele charles al III lea
Momentul încoronării regelui Charles al III-lea, în direct la Știrile PRO TV. „God Save the King!”, a strigat mulțimea

Charles al III-lea a fost încoronat, sâmbătă, la Westminster Abbey, în cadrul unei ample ceremonii religioase, în faţa a aproape 2.300 de invitaţi.

 

Ursula von der Leyen
Ursula Von der Leyen: „Încoronarea Regelui Charles al III-lea, un simbol al stabilităţii şi continuităţi”

Încoronarea lui Charles al III-lea este „o mărturie a forţei durabile a monarhiei britanice, un simbol al stabilităţii şi continuităţi”, a declarat sâmbătă preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe contul său de Twitter.

incoronare regele Charles al III-lea
Lideri din întreaga lume i-au transmis felicitări noului rege Charles al III-lea al Marii Britanii

De la Bruxelles la Washington, lideri din întreaga lume i-au transmis, sâmbătă, felicitări noului rege Charles al III-lea al Marii Britanii, încoronat în cadrul unei ceremonii fastuoase desfăşurate la Westminster Abbey din Londra.

joe biden si charles
De ce Joe Biden nu a participat la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea

Joe Biden, care nu a participat, sâmbătă, la încoronarea lui Charles al III-lea, a declarat, vineri, că se va întâlni cu monarhul în iulie, pentru a discuta în special despre mediu.

 

Membri familiei regale britanie salută mulțimea de la balconul Palatului Buckingham, regele Charle, regina Camilla
Cel mai așteptat moment al încoronării Regelui Charles al III-lea, în imagini | FOTO

De departe cel mai așteptat moment de la încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost cel în care monarhul, însoțit de regina consoartă Camilla, și de ceilalți membri ai familiei regale birtanice au ieșit la balconul regal al Palatului Buckingham.

 

camilla vs diana
Ținuta controversată a Reginei Camilla de la încoronare. Este semnată de unul din designerii favoriți ai prințesei Diana FOTO

Regina consoartă Camilla a strălucit la încoronarea regelui Charles al III-lea cu ținuta sa impecabilă.  

Încoronarea Regelui Charles III, „Unsul lui Dumnezeu”. Cele nouă momente esențiale ale ceremoniei
Încoronarea Regelui Charles III, „Unsul lui Dumnezeu”. Cele nouă momente esențiale ale ceremoniei

După șapte decenii, la Curtea Angliei s-a instalat un monarh nou, Charles al III-lea, Unsul lui Dumnezeu.

regele charles si regina camilla
Procesiune istorică. Cât a costat încoronarea Regelui Charles al III-lea. Monarhul și-a propus să fie „rentabilă”

De la Westminster cuplul regal s-a întors în urale la palatul Buckingham într-o procesiune amplă căreia nici măcar ploaia necontenită nu i-a știrbit din grandoare.  

londra
Londra a fost pentru o zi centrul lumii. Sute de mii de oameni au trăit pe viu sărbătoarea încoronării Regelui Charles

Londra a fost, astăzi, centrul lumii. Sute de mii de oameni entuziaști, monarhiști, turiști sau pur simplu curioși au trăit filmul pe viu.

 

britanici romania
„E un moment important”. Britanicii din România au urmărit cu sufletul la gură încoronarea Regelui Charles al III-lea

Un soare puternic, deloc englezesc, i-a scos, dimineață, din case pe britanicii din România și i-a condus, desigur, spre pub-uri.

Cum s-a văzut încoronarea Regelui Charles al III-le la Viscri, satul său de suflet din Transilvania. Vizitatorii cu sutele
Cum s-a văzut încoronarea Regelui Charles al III-le la Viscri, satul său de suflet din Transilvania. Vizitatorii cu sutele

Și la Viscri, satul din Transilvania care i-a furat inima regelui Charles al III-lea, este zi de sărbătoare. Porțile reşedinţei Majestății Sale au fost deschise vizitatorilor, peste 600 la număr, care au ținut să fie într-un loc drag monarhului britanic.

Katty Perry
Katty Perry, puțin dezorientată la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Glumele făcute de fanii cântăreței

Cântăreaţa americană Katy Perry şi-a liniştit fanii după ce părut că şi-a pierdut locul şi a fost zărită plimbându-se dezorientată pe culoar sâmbătă în Westminster Abbey din Londra, în timpul ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea.

 

52 de persoane reținute în timpul încoronării lui Charles al III-lea. Faptele de care sunt acuzate
52 de persoane reținute în timpul încoronării lui Charles al III-lea. Faptele de care sunt acuzate

Poliţia britanică a operat 52 de arestări în timpul operaţiunilor speciale desfăşurate pe durata încoronării regelui Charles al III-lea, au anunțat forțele de ordine londoneze.

william il saruta pe charles
Prințul William și-a sărutat tatăl în timpul încoronării. Ce se află în spatele acestui gest emoționant | FOTO

Regele Charles al III-lea a părut emoționat în timp ce fiul său cel mare, prințul de Wales, i-a adus un omagiu și l-a sărutat pe obraz după ce a fost încoronat Rege al Regatului Unit al Marii Britanii.

 

olena zelenska
Volodimir Zelenski, mesaj adresat după încoronarea Regelui Charles al III-lea. „Adevăraţi prieteni ai Ucrainei”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a felicitat pe Regele Charles al III-a după încoronare.

 

Citește și...
Testul la care cel mai bogat om din lume își supune cei cinci copii. Care este motivul din spatele acestei evaluări
Testul la care cel mai bogat om din lume își supune cei cinci copii. Care este motivul din spatele acestei evaluări

O dată pe lună, Bernard Arnault îşi adună copiii la prânz în interiorul unei săli de mese private de la sediul central al LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, compania sa de bunuri de lux care se întinde pe tot globul.

 

Prinţul Louis a împlinit 5 ani. Imagini de colecție publicate de Familia Regală
Prinţul Louis a împlinit 5 ani. Imagini de colecție publicate de Familia Regală

Prinţul Louis a fost fotografiat zâmbind, aşezat într-o roabă împinsă de mama sa, cu ocazia aniversării a 5 ani, relatează BBC.

Francezii revoltați de creșterea vârstei de pensionare au luat cu asalt sediul Louis Vuitton: ”Să plătească miliardarii!”
Francezii revoltați de creșterea vârstei de pensionare au luat cu asalt sediul Louis Vuitton: ”Să plătească miliardarii!”

La Paris, protestatarii nemulțumiți de creșterea vârstei de pensionare au luat cu asalt un sediu al companiei Louis Vuitton - cel mai mare producător de bunuri de lux din lume.  

"Ucigașul ninja", cel care a omorât un cuplu în urmă cu peste 30 de ani, a fost executat. Ultimele clipe din viața sa | VIDEO

Louis Bernard Gaskin, cunoscut drept "Ucigașul ninja", care a măcelărit un cuplu în urmă cu mai bine de 30 de ani, a fost executat.

Un bărbat a fost filmat în timp ce a scos un pistol și a împușcat în cap un om al străzii
Un bărbat a fost filmat în timp ce a scos un pistol și a împușcat în cap un om al străzii

Un bărbat înarmat a executat o persoană fără adăpost pe o stradă St. Louis, Missouri, în plină zi, iar atacul a fost filmat.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.