Prima poză cu Lilibet, fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle, la aniversarea de un an. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 07-06-2022 19:53

Lilibet, mezina prinţului Harry, a fost prezentată în sfârşit lumii. Copila este fermecătoare şi seamănă leit cu tatăl ei, la aceeaşi vârstă. Mândrii, părinţi au făcut publică o fotografie cu Lilibet la aniversarea de un an.

Petrecerea a avut loc sâmbătă, la reşedinţa din Anglia, a ducilor de Sussex. Aparent, nu au fost prezenţi alţi membri ai casei regale, în orice caz nu prinţul William şi familia lui. Relaţiile dintre cei doi fraţi sunt glaciale.

Lilibet a fost fotografiată stând pe iarbă şi zâmbind larg. Poartă o rochiţă bleu vaporoasă şi are o fundă albă prinsă în părul roşcat. Instantaneul a fost realizat sâmbătă, la Frogmore Cottage, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie. A fost prima aniversare a copilei. În ajun, Harry şi Meghan au prezentat-o şi străbunicii ei, regina Elisabeta a doua, care nu apucase s-o vadă până acum.

Este de-ajuns o privire ca să te izbească asemănarea fetiţei cu tatăl ei la aceeaşi vârstă.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 şi a fost botezată după regina Elisabeta a II-a, pe care familia o alinta Lilibet când era mică, dar şi după prinţesa Diana, bunica paternă.

Imediat după aniversare, întrega familie a luat avionul spre casă, Montecito, California. Harry şi Meghan n-au aşteptat să se încheie celebrările prilejuite de jubileul de platină al reginei.

Iar asta cu siguranţă are legătură cu primirea rece făcută de familia regală, mai cu seamă de prinţul William şi de soţia să Kate. Deşi erau în palat, n-a fost loc pentru ei, joi, în balconul de la Buckingham.

La singura lor apariţie publică, slujba de recunoştinţa oficială la catedrala Saint Paul, Harry şi Meghan erau vizibil crispaţi şi se ţineau strâns de mână.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO