Presedintele si premierul Rusiei au iesit la pescuit pe un lac din centrul Rusiei. Ce a discutat Vladimir Putin cu pescarii

Dată publicare: 13-09-2016 08:12
Dată actualizare: 16-09-2016 07:41


E drept ca Putin si Medvedev nu s-au amestecat in activitatea pescarilor, doar i-au urmarit cum arunca navoadele si le trag pline de peste.

 In schimb, mai marii Rusiei au mancat cu pofta din borsul pescaresc, preparat pe tarm, la sfarsitul zilei de munca.

Nu e prima ora cand Vladimir Putin si Dmitri Medvedev se relaxeaza impreuna la pescuit, in fata camerelor de luat vederi. De data aceasta, insa, nu ni s-au mai aratat imagini cu vreo stiuca record, capturata de presedinte, pe Volga.

Putin si Medevedev s-au urcat pe un vas pescaresc si doar i-au insotit pe pescari, in largul lacului Ilmen, din regiunea rusa Novgorod.

Presedintele si premierul au gustat bors pescaresc, preparat chiar din captura zilei. Si, din vorba in vorba, in fata focului, Putin le-a promis pescarilor ca problemele lor vor fi rezolvate, prin masuri impotriva braconajului, inclusiv controale drastice prin care sa fie depistate vasele care nu au autorizatie pentru pescuit.

Dupa masa, Putin si Medvedev, insotiti de guvernatorul regiunii Novgorod au vizitat o biserica din secolul 13, monument istoric.


VIDEO PROTVPLUS.RO