Striptease la sectia de politie. 15 ofiteri dati afara dupa ce au obligat o femeie sa se dezbrace

Dată publicare: 26-05-2011 11:17
Dată actualizare: 06-11-2012 05:07


striptease in politia mexicana

VIDEO. Scandal monstru in politia mexicana, dupa ce sindicatul politistilor a dat presei un clip in care 15 sefi si ofiteri ai unei sectii privesc un numar de striptease chiar in biroul lor. Se pare ca doar asa, femeia ar fi fost eliberata.

Printre cei 15 politisti amatori de senzatii erotice se numara si 3 femei - cu totii sunt in acest moment suspendati din functii si din politie. 

Asta dupa ce in clipul ajuns pe mana presei se vede clar cum totii ofiterii admira, striga si aplauda in timp ce femeia renunta la haine pana cand ramane fara nimic pe ea, scrie Daily Mail.

Scrisoare de intentie "geniala". Si cel mai acru sef s-ar prapadi de ras

Ce cauta femeia in sectia de politie? Fusese arestata impreuna cu prietenul sau fiindca s-ar fi gasit la ei mai multe carduri bancare furate, precum si cecuri, atunci cand au vrut sa treaga granita mexicana prin orasul Tijuana.

Potrivit El Mexicano, ziarul care a publicat clipul de 5 minute in care este surprins numarul de striptease, politistii le-ar fi promis celor doi ca ii elibereaza numai daca fata se dezbraca in fata lor.

In prima faza, femeia, a carei fata este blurata in video, sta in genunchi pe o masa si incepe, provocator, sa-si arate anumite parti ale corpului. Apoi pare ca se razgandeste si incearca sa plece.

Povestea incredibila a femeii careia i s-a dat RESTART

Filmul se intrerupe si apare din nou femeia respectiva, care de data aceasta este mult mai dezinvolta astfel ca isi da jos bluza, ramane in lenjeria intima si intr-un final apoteotic, in aplauzele si incurajarile politistilor, isi da jos si sutienul.

Urmeaza si un dans pentru unul dintre politisti care o atinge peste tot, in timp ce colegii sai privesc, fac glume si rad incontinuu.

Filmuletul a fost facut pe 2 martie, dar abia miercuri a ajuns pe internet.

Imediat, primarul localitatii a anuntat suspendarea tuturor celor 15 politisti ai sectiei, inclusiv seful lor. Acesta din urma spune ca pe femeie nu a fortat-o nimeni sa faca striptease si ca a facut pur si simplu un numar la alegerea ei.

Politistul a declarat ca "judecatorul deja ordonase eliberarea sa, atunci cand s-a petrecut incidentul, dar ca s-a dezbracat fiindca ar fi o prostituata."

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO