Politicianul grec neonazist, care a batut o femeie intr-o emisiune TV, isi da in judecata victima

Ultima actualizare: 16-10-2012 04:10
nazist Grecia

Purtatorul de cuvant al partidului ultranationalist Chryssi Avgi (Zorii Aurii), care a lovit o femeie si a aruncat un pahar cu apa spre un alt invitat in timpul unei dezbateri, a declarat ca-si va da in judecata victimele, pentru defaimare.

Ilias Kasidiaris a anuntat la judecatoria din Atena ca si postul TV care a difuzat emisiunea va fi dat in judecata, pentru retinere ilegala, dupa ce angajatii acestuia au incercat sa il impiedice sa iasa din cladire in urma incidentului.

Imaginea anarhiei in Grecia. Un deputat neonazist a lovit o femeie in timpul unei emisiuni in direct

Politicianul neonazist a reusit sa scape de arest, stand ascuns pana cand mandatul eliberat pe numele sau a expirat.

Conform legilor din Grecia, in cazul unei infractiuni minore, mandatul de arestare trebuie pus in aplicare pana la miezul noptii zilei in care s-a produs incidentul, pentru ca procesul sa aiba loc imediat.

In caz contrar, este stabilita o data mult mai indepartata la care procesul sa se desfasoare.

Atacul lui Ilias Kasidiaris s-a produs in timpul unei dezbateri televizate, dupa ce un politician de stanga, Rena Duru, a adus in discutie implicarea acestuia intr-un caz de jaf armat din anul 2007.

Ilias s-a enervat si a aruncat un pahar cu apa spre Rena, dupa care a luat la pumni o alta invitata, care il lovise cu un ziar.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO