"Peste 80% dintre pensionarii care vand la metrou lucreaza pentru mafie". Cat castiga zilnic o batranica care aduce marar

Dată publicare: 22-07-2016 12:23
Dată actualizare: 25-07-2016 03:11


metroul din Moscova

Afirmatii socante ale oficialilor rusi, care sustin ca au dat de urma gruparilor criminale organizate printre batranelele care vand la metrou.

“Peste 80% dintre pensionarii care vand la metrou lucreaza pentru mafie”: sunt cuvintele unui inalt oficial rus, Anton Tvetkov, membru al comisiei de monitorizare publica pentru securitate si cooperare din Camera Civica, citat de Moscow Times.  “Luptam activ impotriva comertului ilegal de langa aceste statii si am descoperit grupari criminale care produc mancare pentru a fi vanduta langa statiile de metrou”.

Tvetkov a estimat ca o batrana care vinde marar langa statia de metrou Vikino ia in media 12.000 de ruble (peste 180 de dolari) pe zi. “Va imaginati ca un astfel de venit nu poate sa intre tot in buzunarele ei”.

In Moscova, la fel ca si in Bucuresti, batranele care vand flori, legume sau fructe la metrou sunt o priveliste obisnuita.

Sursa: The Moscow Times


VIDEO PROTVPLUS.RO