Panica la metroul londonez, dupa ce o femeie s-a blocat in usile unui tren si a cazut pe sine. Marturiile calatorilor

Ultima actualizare: 15-03-2015 07:05
metrou

Panica la metroul din Londra, dupa ce o femeie a cazut sub un tren, in timpul unei ore de varf.

Pompieri, politisti si paramedici au ajuns la statia Clapham South, in sudul Londrei, la 8 dimineata, dupa ce au fost anuntati ca o femeie a cazut de pe un perom supra-aglomerat, relateaza Daily Mail.

Ea a fost scoasa de sub tren si transportat la spital, fiind in stare stabila, cu rani usoare. Incidentul a dat peste cap insa traficul, formandu-se cozi imense la autobuze, dupa ce metroul a fost blocat pe o portiune de drum, intre Kennington si Morden.

Martorii spun ca femeia a fost trasa sub tren, dupa ce jacheta ei s-a agatat in usi, fiind tarata pe peron.

O fetita de 13 ani, care a vazut totul, a scris pe Twitter: " Haina ei a ramas blocata intre usile metroului, a fost tarata pe platforma. Am vazut totul. Slava Domnului ca a supravietuit".

"Tipete ingrozitoare veneau atat de la femeie, cat si de la cei care erau in jurul ei. Am fost evacuati foarte repede, era un haos complet. Multi oameni plangeau", a povestit James Callen, martor ocular.

Oficialii londonezi au negat faptul ca incidentul s-ar fi produs din cauza aglomeratiei, insa un barbat care trece zilnic pe la statia respectiva sustine ca aceasta este o mare problema la Clapham South.


 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO