Operatiune de salvare dramatica filmata de un politist din SUA. Fetita de un an, care a stat 14 ore in apa, a scapat cu viata

Ultima actualizare: 17-03-2015 06:52

Camera de pe uniforma unui politist american a surprins dramatica operatiune de salvare a unui bebelus aflat intr-o masina rasturnata intr-un rau.

In imagini vedem cum fetita de numai un an si jumatate a fost gasita fara puls, in scaunul de bebelus, aflat pe bancheta din spate. Cea mica a stat in apa rece 14 ore, alaturi de mama ei, moarta din pacate.

Doi politisti, doi pompieri si un pescar din orasul Spanish Fork s-au repezit inspre masina rasturnata in rau, in speranta ca vor gasi supravietuitori. Un martor anuntase politia ca un autovehicul este in apa si ca din interior se aud zgomote.

Dupa ce au reusit sa puna masina pe roti, au zarit in interior o femeie fara viata, prinsa in centura, pe locul soferului.

Intr-un scaun de bebelus, pe bancheta din spate, se afla o fetita de doar un an si jumatate. Un pompier a tras-o din vehicul, iar un politist a dus-o direct la ambulanta care astepta in apropiere. Politistul i-a facut masaj pe spate si in acelasi timp a incurajat-o sa lupte pentru viata.

Medicii i-au acordat copilei primul ajutor, iar cand ambulanta a ajuns la spital, fetita avea puls. Bebelusul, pe nume Lily, a fost transferat la un spital pentru copii.

Medicii au explicat ca fetita a stat in jur de 14 ore in apa, dar a avut noroc cu scaunul pentru copil, care a protejat-o. Lily si-a revenit complet, iar vineri, la patru zile de la accident, a mers acasa alaturi de tatal ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!