O tanara din India, drogata si violata de aceiasi barbati care au atacat-o si acum 3 ani. Teroarea sub care traieste fata

Dată publicare: 19-07-2016 09:08
Dată actualizare: 22-07-2016 07:26


viol

O tanara de 21 de ani din India a fost atacata langa facultatea din Haryana de catre 5 barbati, doi dintre care isi asteapta sentinta pentru ca au atacat-o pe fata si in 2013.
 

Tanara a fost violata in grup de aceiasi barbati care au abuzat-o sexual si in urma cu trei ani, relateaza The Guardian. Politia din Haryana ii cauta acum pe cei 5 indivizi acuzati ca au rapit-o pe tanara din fata colegiului, au drogat-o si au violat-o in masina ei. Fata a fost gasita inconstienta in niste tufisuri, pe marginea autostrazii.

Ea a reusit sa ii identifice pentru politisti pe cei 5 atacatori. Doi dintre acestia sunt deja judecati pentru ca au mai violat-o pe tanara si in urma cu trei ani. Familia fetei a povestit ca barbatii au facut amenintari si i-au cerut sa isi retraga plangerea pentru viol. I-au oferit si bani, dar tanara a refuzat sa mai aiba de a face cu ei.

Din cauza hartuirii si a amenintarii, fata si-a schimbat si domiciliul, in speranta ca va reusi sa scape de ei.

India se confrunta cu o problema a abuzurilor sexuale si violentei impotriva femeilor. Numai in 2014 s-au inregistrat 36.735 de violuri, desi activistii sustin ca numarul este mult mai mare decat cel raportat oficial.
 

Sursa: The Guardian

Tags: india, viol, agresiune, abuz,


VIDEO PROTVPLUS.RO