O.J. Simpson va fi eliberat conditionat in luna octombrie. Cati ani a petrecut in inchisoare fostul star american


Ultimul update: Duminica 23 Iulie 2017 07:34
Data publicarii: Joi 20 Iulie 2017 22:05
Categorie: Stiri externe

O comisie de eliberari conditionate din statul american Nevada a decis in aceasta seara sa-l alibereze conditionat in luna octombrie. Decizia va fi aplicata concret din luna octombrie.

O.J. Simpson a fost audiat joi de comisia pentru eliberare conditionata, in Nevada, care a decis ca unul dintre cei mai cunoscuti infractori din SUA sa fie eliberat, relateaza CNN.

"Juice", asa cum era cunoscut in perioada de glorie, a petrecut noua ani dupa gratii, din totalul de 33, dupa ce a fost condamnat in 2007 pentru rapire si jaf armat la un hotel din Las Vegas. Acesta nu a fost primul sau proces. El a fost achitat in 1995 pentru uciderea fostei sale sotii, Nicole Brown Simpson, si a prietenului acesteia, Ron Goldman.

"Procesul secolului", cum a fost supranumit, a starnit controverse aprinse.  

In prezent in varsta de 70 de ani, fostul star al fotbalului american a fost descris de autoritati drept un detinut model la penitenciarul Lovelock, de securitate medie, aflat in desertul Nevada.

“Simpson a stat departe de probleme aici. Nu prea am auzit de el”, a spus o purtatoare de cuvant a sistemului penitenciar din Nevada.

VIDEO PROTVPLUS.RO