O femeie de 117 ani a asteptat ani intregi sa obtina certificatul de nastere. Ce a patit la cateva ore dupa ce l-a primit

Dată publicare: 01-07-2016 12:50
Dată actualizare: 04-07-2016 07:50


femeie batrana Mexicc

O femeie din Mexic a asteptat ani sa obtina un certificat de nastere care sa demonstreze ca este nascuta in 1898 ca sa obtina beneficii in plus din partea guvernului.

Trinidad Alvarez Lira a asteptat mai multi ani sa primeasca un certificat de nastere atestat, prin care sa demonstreze ca este nascuta in 1898 si ca are 117 ani, urmand sa implineasca 118.

Astfel, aceasta ar fi primit niste beneficii din partea guvernului, relateaza The Guardian, dar pentru ca nu avea o dovada cu care sa demonstreze ce varsta are, nu a primit in totalitate beneficiile pe care sustinea ca i se cuvin.

Dupa o lunga asteptare, femeia a reusit in sfarsit, sa primeasca certificatul, dar la cateva ore dupa, din nefericire, femeia a murit. Aceasta n-a mai reusit sa profite de pe urma certificatului primit. Este neclar insa de ce nu avea un certificat de nastere si cum s-a descurcat toata viata fara el.

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO