O femeie a nascut in avion, la 9000 de metri altitudine. Ce s-a intamplat cu bebelusul dupa doua saptamani

Ultima actualizare: 21-11-2015 07:00
nastere avion

O femeie care a nascut prematur in aer, la 9000 metri altitudine, intr-un zbor spre Los Angeles, a fost deportata din Statele Unite si despartita de copilul ei. Mai mult, femeia risca o amenda uriasa.

Pasagerii unei curse China Airlines au avut parte de o surpriza in timpul zborului. Una dintre pasagere, o femeie de origine thailandeza, a nascut prematur, in timpul cursei aeriene.

Cursa mergea din Bali catre Los Angeles, dar pilotul a fost nevoit sa aterizeze de urgenta pe aeroportul din Alaska, pentru ca femeia sa poata ajunge la spital.

Aceasta a intrat in travaliu cu cateva ore inainte de aterizare, iar cu 30 de minute inainte a si adus copilul pe lume. Intreg echipajul, dar si pasagerii, printre care si un doctor, au fost cei care au ajutat-o sa aduca bebelusul pe lume. La final, toti au aplaudat curajul femeii si puterea de care a dat dovada. Unul dintre pasageri a si filmat momentul.

Cu toate acestea, mama, identificata in presa doar dupa prenume, Jian, risca acum o amenda uriasa pentru ca a mintit compania aeriana si a ascuns faptul ca este insarcinata.

Legile taiwaneze le interzice femeilor insarcinata sa zboare dupa 32 de saptamani de sarcina, fara aprobarea unui medic.

“A mintit din ziua in care si-a cumparat bilet, dar nu i-a spus agentului ca este insarcinata. Ba mai mult, a purtat haine largi ca sa-si ascunda burta", a spus un insotitor de zbor.

Cazul ei nu este singural insa. Multe femei zboara in SUA ca sa nasca, pentru a-si primi astfel cetatenie americana, chiar daca isi pun viata in pericol si risca sa moara.

Pentru Jian, povestea nu s-a incheiat intr-un mod fericit: femeia a fost deportata, copilul a ramas in SUA, iar acum risca sa plateasca o amenda uriasa, reprezentand costurile suportate de compania aeriana pentru escala din Alaska.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO