O femeie a fost salvată de la moarte de doi polițiști care au scos-o din mașina în flăcări

Ultima actualizare: 14-01-2021 09:49

O femeie din statul american Ohio a fost salvată de la o moarte cumplită de doi poliţişti care au ignorat riscurile şi au sărit să o scoată dintr-un autoturism în flăcări.

Este ora 8 și jumătate seara, când un polițist aflat în patrulare observă o mașină ieșită de pe carosabil, într-o pădure din apropierea orășelului Sycamore, Ohio. Se apropie și înăuntru vede o femeie: Mary Thress, leșinată la volan și cu piciorul pe accelerație. Șoferița era deja căutată de polițiști, pentru că fusese dată dispărută de niște prieteni cu care ar fi trebuit să se întâlnească.

Polițistul se întoarce la mașină, de unde ia o lanternă ca să spargă geamul. la întoarcere, descoperă că a izbucnit un incendiu sub autoturismul femeii. În acel moment sosește un alt polițist, dar și un prieten al victimei. Cu toții încearcă disperat să spargă ferestrele, înainte ca flăcările să ia amploare.

Până la urmă, unul dintre polițiști scoate pistolul și trage un foc într-unul din geamurile mașinii.

Unul dintre polițiști se repede pe locul din dreapta șoferului ca să desfacă centura de siguranță a femeii, în timp ce al doilea intră în mașina în flăcări și o scoate pe aceasta afară, în siguranță.

Femeia a scăpat doar cu câteva arsuri pe față și pe mâini. Are doar cuvinte de laudă pentru polițiștii care i-au salvat viața.

Mary Thress: „Îi doresc tot binele din lume, am înțeles că s-a ales cu arsuri pe mâini de la cât de fierbinte era mașina, o să iau legătura cu el.”

Polițistul în cauză s-a ars, într-adevăr, pe mâini, la încheieturi și la cap. I-a transmis un mesaj lui Mary, în care îi scrie că a avut noroc cu prietenii și ceilalți polițiști care au găsit-o înainte să fie prea târziu.

Femeia spune că accidentul s-a produs în momentul în care a făcut o criză diabetică. Înaintea incidentului, tocmai dusese câteva prăjituri la o secție de poliție, pentru a-și arăta aprecierea față de oamenii legii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO