O actriță celebră din China are nasul distrus după o operație greșită. „A necrozat”

05-02-2021 17:01


Gao Liu

O actriță chineză trage un semnal de alarmă cu privire la pericolele intervențiilor chirurgicale estetice, împărtășind imagini cu nasul său distrus după o procedură greșită.

Gao Liu este o cântăreață și actriță care a jucat în mai multe filme și programe TV și a fost văzută ca o stea în ascensiune, însă în ultima perioadă dispăruse din lumina reflectoarelor.

Postând pe populara platformă de socializare Sina Weibo, ea a explicat că absența ei de luni de zile se datorează unui "incident chirurgical cosmetic", care a lăsat-o cu necroză a nasului, ceea ce înseamnă că țesutul de la vârf a murit, relatează BBC.

Dna Gao a împărtășit imagini cu cei 5 milioane de urmăritor ai ei, pornind discuții despre chirurgia estetică, care este extrem de populară în China.

„Nu mă așteptam ca aceste patru ore să fie începutul unui coșmar”, a povestit ea, referitor la operația din luna octombrie.

Ea povește că, în urma procedurii, își simțea „iritat” și apoi se infecta în mod repetat, chiar dacă i s-a spus că va putea să se întoarcă la muncă până în decembrie sau ianuarie.

„Pielea de pe vârful nasului meu ... a devenit din ce în ce mai întunecată, iar nasul meu a devenit necrozat”, a spus ea, adăugând că avea gânduri de sinucidere.

Gao Liu a spus că a ajuns să fie internată timp de două luni și a pierdut 400.000 de yuani (61.800 de dolari).

Pentru că zona este foarte afectată, timp de cel puțin un an nu va fi posibilă nicio interveniție de reconstrucție.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO