Noi acuzatii la adresa United Airlines. Motivul pentru care o bunica a fost obligata sa se mute de la clasa business


Ultimul update: Luni 17 Aprilie 2017 09:07
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2017 11:56
Categorie: Stiri externe
Paz Orquiza

United Airlines e implicat intr-un nou scandal. O femeie in varsta de 94 de ani, pe nume Paz Orquiza, ce calatorea cu un avion al United Airlines, a fost mutata de pe locul ei de la clasa business.

Femeia sufera de o forma severa de artrita motiv pentru care intreaga familie a pus bani la comun oferindu-i un loc confortabil la clasa business, relateaza Metro.

Zborul inspre Los Angeles a decurs fara probleme, in schimb la intoarcerea in Australia, Melbourne, batrana a trebuit sa fie mutata la clasa economy "pentru a i se putea oferi ingrijirile necesare".

Marianne Aquilar, nepoata ce calatorea in acelasi avion, la clasa inferioara, dorea sa mearga sa o ajute pe batrana in caz de nevoie sa manance sau sa mearga la toaleta.

Insotitorii de bord au refuzat cererea acesteia. Singura posibilitate pentru a-si ajuta bunica era de a se muta amandoua la clasa economy sau sa-si cumpare un alt bilet impreuna la clasa business.

Compania de zbor United Airlines traverseaza deja o criza din cauza incidentului anterior in care unul dintre pasageri a fost scos cu forta din avion.

Marianne: "Inainte de a ateriza in Australia, picioarele bunicii erau inflamate, avea gatului intepenit si o durea tot corpul. A fost un adevar chin si suferea cumplit din cauza durerilor".

"Familia noastra este indurerata la gandul ca acest zbor groaznic, catre Melbourne, va fi ultima amintire a bunicii. Zborul a distrus o reuniune de familie minunata".

"Vrem sa ne asiguram ca nici o alta persoana in varsta sau cu dezabilitati nu va mai trece prin asa ceva si vrem sa luptam, impreuna, contra discriminarii persoanelor varstnice"

Familia a trimis o plangere agentiei. United Ailines a declarat pentru Metro.co.uk ca "a luat la cunostiinta".

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO