Pasagerul agresat in avionul United Airlines, mai terifiat decat in Razboiul din Vietnam. Primele declaratii ale fiicei lui


Ultimul update: Luni 17 Aprilie 2017 09:07
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2017 09:39
Categorie: Stiri externe
fiica pasager

 Pasagerul tarat violent dintr-un avion al companiei United Airlines va da in judecata compania in urma incidentului de pe aeroportul international O'Hare din Chicago, potrivit unei declaratii a avocatului sau.

 Pasagerul in varsta de 69 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost tarat din avion pentru a face loc angajatilor companiei United, care trebuiau sa ajunga in Louisville.

Avocatul Thomas Demetrio a explicat ca pasagerul de origine vietnameza a suferit o contuzie puternica si un nas spart in urma inlaturarii sale violente de catre trei ofiteri de securitate de pe aeroportul O'Hare. De asemenea, acesta a pierdut doi dinti in urma incidentului si a avut nevoie de trei zile de spitalizare in Chicago.

Avocatii sai au depus deja o cerere urgenta la un tribunal din Illinois pentru pastrarea inregistrarilor video si a altor dovezi legate de incidentul produs duminica in avionul United Airlines.

Conform avocatului sau, pasagerul agresat a descris momentul din avion mai infiorator decat experienta sa din Razboiul din Vietnam.

"A spus ca a plecat din Vietnam in 1975 atunci cand Saigonul a cazut, era pe o barca si era terifiat. A spus ca atunci cand a fost tarat printre scaune a fost mai infiorator decat ceea ce a trait atunci cand a parasit Vietnamul", a spus avocatul Demetrio, conform BBC.

In aceeasi conferinta de presa a fost si fiica pasagerului, Crystal Dao Pepper, care locuieste in Chicago. "Ceea ce i s-a intamplat tatalui meu nu ar trebui sa i se intample niciunei fiinte umane, in nicio circumstanta. Am fost ingroziti si socati cand am auzit ce i s-a intamplat si sa vedem imaginile", a declarat femeia.

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO