Ninsorile abundente provoaca probleme in Europa. Turkish Airlines anuleaza zboruri spre si dinspre Istanbul


Ultimul update: Sambata 02 Ianuarie 2016 09:23
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2015 12:57
Categorie: Stiri externe
turkish airlines

Compania aeriana Turkish Airlines a anulat 142 de zboruri spre si dinspre Istanbul si a avertizat in legatura cu noi perturbari ale curselor in zilele urmatoare ca urmare a prognozelor de ninsori abundente.

Multe dintre zborurile anulate au fost interne, dar au fost afectate si curse spre aeroporturi europene si din Orientul Mijlociu, intre acestea numarandu-se cele din Hamburg, München, Milano si Teheran, informeaza Agerpres.

"Ninsoarea usoara prognozata in zona Istanbulului pentru 30 decembrie este de asteptat sa creasca in intensitate la 31 decembrie", conform unui comunicat postat pe site-ul companiei.

"Din acest motiv, unele calatorii de pe aeroporturile Istanbul Ataturk si Sabiha Gokcen sunt anulate si este probabil sa existe mai multe probleme legate de vreme in aceleasi zile", se mai spune in comunicat.

Avertismente de zapada abundenta au fost, de asemenea, emise de biroul guvernatorului din Istanbul, locuitorii fiind sfatuiti sa nu iasa afara decat daca este absolut necesar, a scris Hurriyet Daily News. Se asteapta ca ninsoarea sa inceapa miercuri si sa continue pana pe 2 ianuarie.
 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO