Nevoită „să devină detectiv”, după ce fiica sa a fost băgată în spital. Cum a acționat femeia

Dată publicare: 28-04-2019 16:06
Dată actualizare: 28-04-2019 16:29


Nevoită „să devină detectiv”, după ce fiica sa a fost băgată în spital. Cum a acționat femeia

O mamă din Anglia a fost nevoită să „devină detectiv”, după ce poliția nu a făcut nimic timp de o săptămână pentru fiica sa, care a fost băgată în spital.

Gail Thompson a fost șocată în momentul în care fiica sa, Amber, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la spital cu piciorul rupt, după ce un șofer a dat cu mașina peste ea și a fugit de la locul accidentului.

Amber traversa strada în momentul în care a fost accidentată. La scurt timp, tânăra a fost transportată la spital, iar polițiștii i-au spus că o vor suna atunci când vor avea date despre șoferul vinovat.

Dar după o săptămână, Amber nu a primit niciun răspuns, iar mama sa a decis să trebuie să acționeze ea, de una singură. Astfel, femeia a reușit să facă rost de înregistrările unei camere de supraveghere amplasate în zona accidentului.

Gail a declarat că după numai șase ore, a reușit să vadă momentul în care fiica sa a fost accidentată și că este o rușine faptul că poliția nu a făcut nimic.

Mai mult, femeia a postat apoi un mesaj pe pagina sa de Facebook cu ajutorul căruia a încercat să găsească martori ai accidentului, potrivit Daily Mail

Poliția din Northamptonshire nu a oferit niciun răspuns până în acest moment.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO