Motivul pentru care fiicelor presedintelui Obama le-a fost rusine cu tatal lor. VIDEO Ceremonia la care tinerele au spus "NU"

Ultima actualizare: 30-11-2014 07:10

Traditia gratierii curcanului de Ziua Recunostintei a dus la o ruptura intre generatii in familia Obama

De Thanksgiving – Ziua Recunostintei – traditia americana cere ca presedintele sa gratieze un curcan. Anul acesta, insa, presedintele Obama a reusit sa isi faca fiicele sa se rusineze de glumele lui inca din prima clipa a acestei ceremonii. Si cum momentul a fost filmat si postat pe site-ul Casei Albe, o lume intreaga a putut urmari reactiile de jena ale celor doua fete ale presedintelui, Malia si Natasha (mai cunoscuta sub porecla Sasha).

In varsta de 16, respectiv 13 ani, fiicele liderului de la Washington au fost declarate de revista Time “Cele mai influente tinere ale anului 2014”. Asa incat nu-i de mirare ca reactiile Maliei si Sashei au fost preluate de presa internationala. Cele doua tinere au inceput sa strambe din nas, jenate, inca de la prima gluma a tatalui lor, care a anuntat gratierea curcanului drept “cea mai comentata decizie a executivului din acest an”. Fiica cea mare, Malia, chiar a lasat privirea in jos, vizibil rusinata de gluma tatalui ei.

Ce s-a intamplat cand Barack Obama a mers sa bea o cafea intr-un bar de cartier

Cu toate ca anuntul privind gratierea curcanilor a durat numai 5 minute, cele doua tinere au devenit curand plictisite si nu au ras la discursul tatalui lor, preferand sa susoteasca intre ele. Abia spre sfarsitul ceremoniei au parut mai amuzate, insa atunci cand tatal lor le-a intrebat daca vor sa mangaie curcanul, au refuzat foarte hotarat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO