Momentul șocant în care 2 bărbaţi sunt salvaţi din faţa metroului de navetişti

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
incident metrou
Daily Mail

O tachinare între doi navetiști s-ar fi putut încheia tragic, într-o stație de metrou din Londra. Cei doi s-au aflat la un pas de moarte, după ce au căzut pe șinele de metrou, în timp ce trenul se apropia cu viteză.

În imaginile surprinse de martori, Boguslaw Rybski, în vârstă de 34, și Przemyslaw Zawisza, în vârstă de 26 de ani, au fost surprinși când, dintr-o joacă prostească, au picat pe șinele de metrou, chiar în momentul în care trenul se apropia cu viteză de peron. Din fericire, mai mulți martori cu prezență de spirit au intervenit și a reușit să-i salveze la timp.

Un reprezentant al Poliției de Transporturi a declarat, pentru Daily Mail, că incidental s-a petrecut în jurul prânzului, pe data de 1 aprilie, în stația de metrou Green Park.

Mai mulți navetiști au declarant că cei doi bărbați erau extrem de gălăgioși, țipau și se plimbau haotic pe peron. La un moment dat, s-au dezechilibrat și au căut pe șine chiar în momentul în care trenul se apropia cu viteză.

“După ce au fost salvați, cei doi se țineau unul de celălalt, vizibil traumatizați de cee ace li s-a întâmplat. Nu voiau să se mai îndepărteze unul de celălalt”, a declarant unul dintre salvatori.

Reprezentanții Poliției de Transporturi au mai adăugat că cei doi vor fi duși în fața unui tribunal, având în vedere că comportamentul lor imatur a pus în pericol viața celorlalte persoane aflate pe peron și în metrou.

“Acest tip de comportament nu va fi tolerat, iar poliția va lua măsuri imediate”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO