Momentul în care un băiețel a căzut într-o gură de canalizare în fața mamei sale. VIDEO

Ultima actualizare: 25-05-2022 17:40
copil cazut canal - 1
Profimedia

O mamă a rămas șocată după ce fiul său, în vârstă de un an și jumătate, a căzut într-o gură de canalizare acoperită necorespunzător, iar capacul s-a răsucit și s-a închis deasupra lui.

Amy Blyth, în vârstă de 23 de ani, îl plimba pe Theo Prior, în orășelul Tenterden din Kent duminică după-amiază, când acesta a căzut în canal.

Speriată, mama a sărit în canalizare să îl salveze, iar întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la o casă învecinată, conform Daily Mail.

Ce au surprins camerele de supraveghere

 

Imaginile o arată pe Blyth stând pe marginea canalizării, încercând să ajungă la băiețel, ale cărui haine erau acoperite de deșeuri umane.

„Primul meu gând a fost ‘oh Doamne, e mort’. Am scos capacul de scurgere și l-am văzut acolo jos, strigându-mi numele. Avea deșeuri până la genunchi,” și-a amintit femeia.

„Am sărit în canalizare, dar nu este suficient de mare pentru ca eu să mă pot apleca să îl scot, a trebuit să îmi arcuiesc corpul,” a adăugat ea.

„Corpul meu s-a îndoit în feluri în care nu s-a mai îndoit niciodată”

Blyth, care este personal trainer, a spus că nu știe cum a reușit să își recupereze copilul, adăugând: „Corpul meu s-a îndoit în feluri în care nu s-a mai îndoit niciodată, doar pentru a îl scoate din canalizare”.

„Era atât de adâncă,” a mai spus aceasta, amintindu-și că în momentul în care îl scotea din gaură, cineva probabil trăsese apa pentru că atât ea, cât și fiul ei, au fost udați cu „urină, probabil”.

„Hainele noastre sunt absolut dezgustătoare”, a adăugat ea.

Femeia și-a dus fiul la spital

Mama și-a dus băiețelul la spital, care ar fi înghițit apă din canal, iar doctorii l-au diagnosticat cu o ușoară comoție, acesta scăpând fără niciun os rupt.

„Putea să se termine mult mai rău. Dacă ar fi căzut cu capul înainte, nu știu dacă ar mai fi fost aici. Mi se face rău când mă gândesc. Este un coșmar total. Sunt îngrozită de găuri de scurgeri acum. Încă mă simt foarte șocată de întâmplare. Pur și simplu nu pot să trec peste ce s-a întâmplat,” a spus ea.

„A mers literalmente până în fundul canalului și am crezut că îl voi pierde. A fost ca un film de groază,” a mai spus Blyth.

„Mergeam către casa tatălui său. Am văzut că gaura de canalizare avea capacul puțin slăbit, dar nu am realizat nivelul la care era era slăbit. A alergat la canal, a stat pe el și a căzut cu totul înăuntru. Și apoi capacul canalizării s-a închis peste el,” a adăugat femeia.

CITEȘTE ȘI: Două turiste în Grecia, șocate după ce le-a venit nota pentru o gustare și două cocktail-uri

Hotelul Intercontinental ar putea fi închis definitiv. Ce au găsit comisarii de la Protecția Consumatorilor

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO