Momentul in care Donald Trump e lasat cu mana intinsa de Prima Doamna a Poloniei. A salutat-o intai pe Melania. VIDEO

Ultima actualizare: 09-07-2017 06:57
Donald Trump, Agata Kornhauser-Duda, mana,

Donald Trump a fost ignorat de Prima Doamna a Poloniei, Agata Kornhauser-Duda, care a salutat-o mai intai pe sotia liderului de la Casa Alba, desi presedintele american intinsese mana, relateaza Time.

Cand presedintele american si Prima Doamna MelaniaTrump se pregateau sa coboare de pe scena unde se aflau alaturi de seful statului polonez, Andrzej Duda si de sotia acestuia, cei doi lideri au dat mana. Trump a intins apoi mana spre Agata Kornhauser-Duda. Aceasta a parut sa se indrepte spre el, dar l-a ignorat si a preferat sa dea mana cu Melania Trump. Abia dupa aceea s-a intors spre presedintele american si a dat mana si cu el.

Intamplarea a amintit de cea de la inceputul anului, cand Trump a refuzat sa dea mana cu sefa Guvernului de la Berlin, Angela Merkel, aflata in vizita la Casa Alba. O alta strangere de mana a lui Trump care a facut deliciul utilizatorilor de internet a fost cea cu presedintele francez Emmanuel Macron, de la summitul NATO. Cei doi si-au strans atat de puternic mainile incat li s-au albit incheieturile.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO